Muğlaspor Puan İçin Gidecek

Muğlaspor Puan İçin Gidecek
Muğlaspor, deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği karşılaşması için 8 Şubat Cumartesi günü yola çıkıyor. Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah...

Muğlaspor, deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği karşılaşması için 8 Şubat Cumartesi günü yola çıkıyor. Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, “Puan almak için gidiyoruz” dedi.

Sinem Korkmaz

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Muğlapsor, geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Somaspor’u, Murat Bölükbaşı’nın attığı golle 1-0 ederek, puanını 30’a çıkartmış ve taraftarının yüzünü güldürmüştü.

Yeşil beyazlılar,3 puanın verdiği moralle Darıca Geçlerbirliği deplasmanına çıkıyor.

9 Şubat Pazar günü Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Muğlaspor,

Hafta boyunca sürdürdüğü çalışmalarda sona geliyor.

Darıca deplasmanı için Cumartesi günü yola çıkacaklarını ifade eden Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, “Perşembe gününü (dün) çift kale maç yaparak tamamladık. Takım yarın son idmanına yapacak. Cumartesi sabahtan karşılaşma için Darıca’ya yola çıkacağız. Muhammet Emel’in kart cezası var. Çağlayan Menderes’in ise sakatlığı hala devam etmekte. Bu oyuncular dışında eksiğimiz yok. Takımımız maça hazır. Moralimiz yerinde. Hedeflerimiz doğrultusunda mutlak puan almak için deplasmana gidiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.