Muğlaspor şeytanın bacağını kırdı 2-1

Muğlaspor şeytanın bacağını kırdı 2-1
TFF 3.Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, 6 haftalık galibiyet hasretine İstanbul deplasmanında son verdi. Muğlaspor deplasmanda karşılaştığı Modafen...

TFF 3.Lig 4. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, 6 haftalık galibiyet hasretine İstanbul deplasmanında son verdi. Muğlaspor deplasmanda karşılaştığı Modafen FK’yı, suskun golcüsü Mümin’in golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başarırken, ligdeki ilk galibiyetini de almış oldu.

Sinem Korkmaz

Ligin ilk 6 haftasında 2 maçta aldığı beraberliklerle sadece 2 puan toplayarak, galibiyetle tanışamayan Muğlaspor, şeytanın bacağını kırarak, ligdeki ilk 3 puanını İstanbul’da Modafen FK karşısında elde etti.

Muğlaspor’a galibiyeti getiren golleri, 65 ve 81. dakikalarda Mümin kaydederken, ev sahibi takımın tek golü 70. dakikada Emin Kaan Aslan’dan geldi. Alınan galibiyet ve 3 puan camiada sevinç yaratırken, yeşil beyazlılar ligdeki puanını 5’e yükseltti. Muğlaspor bu galibiyetle 15. sıradan 12. sıraya yükseldi.

“BİZE 3 PUANDAN ÇOK DAHA FAZLASINI KAZANDIRAN BİR MAÇ OLDU”

Alınan galibiyet sonrası maçı değerlendiren Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, lige sıkıntılı ve geç başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bu gerçeğin bize olumsuz getirileri olacağını biliyorduk. Yine de oyuncularımızı psikolojik olarak yıpratmamaya çalışıyorduk. Son maçlarda takımın daha da oturmuş, daha da olumlu yönde ilerlediğini görüyorduk. Maçlarda galibiyet alamadık ve bu durum bizi germişti. Gol haricinde bütün doğruları yapıyorduk. Karşılaştığımız Modafen takımı da iyi bir takım. Bunu bilerek hazırlandık.  Durum ne olursa olsun artık galibiyetin gelmesi gerektiğine inanıyorduk. Her şeyi en iyi şekilde uyguladık ve ilk galibiyetimizi aldık. Üstümüzden gerginliği ve stresi attık. Uzun süre galip gelememek oyuncuları yıpratıyordu. O anlamda 3 puandan çok daha fazlasını kazandık. Gol atamayan santraforumuz 2 gol attı. Onun da mutluluğunu yaşıyoruz. Bize 3 puandan çok daha fazlasını kazandıran bir maç oldu. Doğru şekilde çalışıp, oyuncularımızda da güvenerek, üstüne koya koya iyi yerlere geldik. Bu lig zor bir lig ama Muğlaspor ligi en iyi yerde bitirecektir. Bu takım kötü takım değil. Bizim kadar Türkiye’de geç başlayan bir takım yoktu. Zamana ihtiyacımız vardı. Sonunda başardık.”

Stat: Alemdağ Stadyumu

Hakemler:  Ahmet Balkan, Hasan Cebeci, Hasan Hüseyin Yazıcılar

Modafen FK: Rasim Mutlu, Hakan Özkan (Dk. 62 Gökhan Karataş), Gökhan Çetinus, Erdoğan Erdoğan (Dk. 78 Onur Demir), Yıldıray Koçal, Mehmet Burak Yılmaz (Dk. 34 Ceyhun Yelkenci), Umut Uysal, Emin Kaan Arslan, Fevzi Can Bozkuş, Enes Ata (Dk. 76 Hakan Yağmurkaya), Tunahan Birinci (Dk. 62 Doğan Zincir)

Muğlaspor: Barış Başkan, Mehmet Yeniler, Ömer Faruk Canbirdi, İbrahim Can Köse (Dk. 85 İlkay Gül), Nizamettin Emirhan Kılıç (Dk.74 Asım aksungur), İbrahim İçuz, Mümin Aysever, Polat Ertek, Muhammed Emel, Barış Sungur (Dk. 46 Süleyman Çelik), Emre Yıldırım

Sarı kartlar: Emin Kaan Aslan, Erdoğan Erdoğan, Rasim Mutlu (Modafen FK), Ömer Faruk Canbirdi, Atakan Akbulut (Muğlaspor)

Goller: Dk. 65-81 Mümin (Muğlaspor), Dk. 70 Emin Kaan Aslan (Modafen FK)

Bu haber toplam 553 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.