Muğlaspor sponsor arıyor

Muğlaspor sponsor arıyor
Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Muğlaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, yeni sezon öncesinde forma sponsoru aramaya başladı.Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele...

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Muğlaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, yeni sezon öncesinde forma sponsoru aramaya başladı.

Önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Muğlaspor, yeni sezon öncesinde forma sponsoru aramaya başladı.  Teknik direktörlüğe Türk futbolunun önemli isimlerinden Tayfun Hut'u getiren yeşil-beyazlı kulüp, transfer çalışmalarına da hız verdi. 3 Eylül'de başlayacak olan antrenmana kadar iskelet kadroyu kurmak isteyen yönetim, kulübe gelir getirmek amacıyla yeni sezonda giyeceği formaların göğüs, sırt, kol ve şort kısımlarına sponsor aramaya başladı.

Türkiye ekonomisine yön veren illerden olan Muğla'nın adını taşıyan köklü spor kulübü Muğlaspor'a henüz sponsor çıkmazken, kulübün transfer yapabilmesi için sponsor desteğinin şart olduğu vurgulandı.

MUĞLASPOR İSİM SPONSORU ARAYIŞINDA

Öte yandan yeni sezon öncesinde kulüpte ciddi ekonomik sıkıntının olduğu ifade edilirken, kulübe ekonomik getiri sağlamak adına çeşitli girişimler devam ediyor. Bu girişimlerden birinin de isim sponsorluğu arayışı olduğu belirtildi. Muğlaspor'un isim sponsorluğu için bazı reklam organizatörlerine bilgi verildiği öğrenildi.

Bu haber toplam 954 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.