Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı: “Alınan sonuç ligin bittiği anlamına gelmiyor”

Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı:  “Alınan sonuç ligin bittiği anlamına gelmiyor”
Muğlaspor 10 Şubat Çarşamba günü kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmayı uzun süre 1-0 önde götüren  Muğlaspor, 90’ıncı dakikada konuk ekip adına Emrah’ın attığı gole engel olamayınca...

Muğlaspor 10 Şubat Çarşamba günü kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmayı uzun süre 1-0 önde götüren  Muğlaspor, 90’ıncı dakikada konuk ekip adına Emrah’ın attığı gole engel olamayınca sahasında 2 puan bırakarak, maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Alınan sonuçla ligde sıralamanın sonunda yer alan Muğlaspor, riskli durumunu sürdürdü. Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, “Alınan sonuç ligin bittiği anlamına kesinlikle gelmiyor” dedi.

Sinem Korkmaz

3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta bu sezon çıktığı 18 maçta aldığı tek galibiyetle son sıraya demir atan  Muğlaspor, evinde mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı en yakın rakibi Sultanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma 1-1 sona ererken yeşil beyazlı takım aradığı galibiyeti bulamayarak, işini daha da zorlaştırdı. Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, “Alınan sonuç ligin bittiği anlamına kesinlikle gelmiyor. Takımımız çok iyi yolda” dedi.

Yeni transferlerin taıma olumlu katkıları olduğunu söyleyen Eskihisarlı, “Ordu deplasmanından bir puanla döndükten sonra içeride çok önemli bir maça çıktık. Bu maçta hedef mutlak galibiyetti. Bu anlamda erken attığımız gol motivasyonumuzu yükseltmişti. Akabinde sırasıyla 2-3 gol bulabilirdik. Bu golleri bulamayınca son dakikalarda skoruda koruma adına maalesef geriye yaslandık ve çok talihsiz bir gol yedik. Bizim için üzücü oldu fakat alınan sonuç ligin bittiği anlamına kesinlikle gelmiyor. Takımımız çok iyi yolda. Özellikle devre arasında yaptığımız transferlerin takıma katıkısı çok olumlu. Bu hafta deplasmanda Kelkit ile oynayacağız. En az bir puana gidiyoruz. Puan veya puanlar almak için 90 dakika elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 886 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.