Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı:  “Kimsenin karamsar tablo çizmesini istemiyoruz”

Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı:   “Kimsenin karamsar tablo çizmesini istemiyoruz”
Geçtiğimiz Çarşamba günü 1954 Kelkit Belediyespor’a konuk olan Muğlaspor, rakibine 2-1 yenilerek ligdeki kötü gidişatını sürdürdü. Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, “Kimsenin karamsar tablo çizmesini istemiyoruz”...

Geçtiğimiz Çarşamba günü 1954 Kelkit Belediyespor’a konuk olan Muğlaspor, rakibine 2-1 yenilerek ligdeki kötü gidişatını sürdürdü. Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, “Kimsenin karamsar tablo çizmesini istemiyoruz” dedi.

Sinem Korkmaz

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğalspor geçtiğimiz günlerde 1954 Kelkit Belediyespor’a konuk oldu. Deplasmanda rakibine 2-1 yenilerek evine mağlup dönen Muğlaspor, Pazar günü 68 Aksarayspor’u konuk edecek. Antrenmanlarına hız kesmeden yeşil beyazlı takım puan için mücadele edecek. Muğlaspor Sportif Direktörü Abdullah Eskihisarlı, “Kimsenin karamsar tablo çizmesini istemiyoruz. Pazar günü oynayacağımız Aksaray maçıyla çıkışa geçeceğimizi ümit ediyoruz” dedi.

Eskihisarlı, “Rakibimiz iç sahadan hiç mağlubiyet almamış bir takımdı. Karşılaşmada bütün  zorluklara rağmen puan alabilmek için gitmiştik. 68’inci dakikaya kadar berabere ve dengede götürdüğümüz müsabakayı maalesef maçın hakemi Ömer Şivka’nın verdiği yanlış kararla rakibimiz üstünlük sağladı. Yanlış verilen bir penaltı kararıydı. O dakikadan sonra ataklarımız devam etti. Tam gol pozisyonuna girdiğimiz noktada kalemizde bir gol daha bulduk. Daha sonra 2-1 i yakaladık. Beraberliğide yakalayabilirdik fakat maalesef  sahadan mağlup ayrılan taraf biz olduk. Artık tamamen önümüze bakmamız gerekiyor. Kimsenin karamsar tablo çizmesini istemiyoruz. Pazar günü oynayacağımız Aksaray maçıyla çıkışa geçeceğimizi ümit ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 448 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.