Muğlaspor Takım Kaptanı Polat Ertek: “Muğlaspor çatısı altında olmaktan gurur duyuyorum”

Muğlaspor Takım Kaptanı Polat Ertek:  “Muğlaspor çatısı altında olmaktan gurur duyuyorum”
Muğlaspor'un başarılı savunma oyuncusu ve Takım Kaptanı Polat Ertek, yeşil beyazlı formayı 172'nci kez sırtına geçirdi. Kaptan Polat, "Muğlaspor çatısı...

Muğlaspor'un başarılı savunma oyuncusu ve Takım Kaptanı Polat Ertek, yeşil beyazlı formayı 172'nci kez sırtına geçirdi. Kaptan Polat, "Muğlaspor çatısı altında olmaktan gurur duyuyorum " dedi.

Sinem Korkmaz

Muğlaspor'un başarılı sol pek oyuncusu ve aynı zamanda Takım Kaptanı Polat Ertek, yeşil beyazlı ekipte 8. sezonunu geçiriyor. Toplamda 172 kez Muğlaspor forması ile maça çıkan Kaptan Polat, "Muğlalı biri olarak, Muğlaspor çatısı altında olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Altyapı oyuncularına asla pes etmeden devam etmeleri önerisinde bulunan Polat Ertek, “Öncelikli olarak ben Köyceğizliyim yani Muğlalıyım. Benim için Muğlaspor’da olmak çok gurur verici. Futbolda uzun süre bir kulüpte barınmak zordur. Bu yolda pes etmeden devam etmek zorundayız. Altyapıdan gelen arkadaşlara özellikle bunu söylemek isterim. Pes etmeden devam etmek gerekiyor. Muğlaspor çatısı altında olmaktan çok mutluyum. Memleketim de burası olduğu için mutluluğum katlanıyor haklı olarak. Ayrı bir gurur ve mutluluğu var. Ben de isterdim, Fenerbahçe’de ya da farklı büyük takımlardan oynamak fakat olmadı. Kendi memleketimizin takımında oynayabildiğimiz kadar oynayacağız” dedi.

Bu haber toplam 907 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.