MUĞLASPOR TAYFUN HUT İLE YOLLARINI AYIRDI

MUĞLASPOR TAYFUN HUT İLE YOLLARINI AYIRDI
Bu sene Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Muğlaspor, Teknik Direktör Tayfun Hut ile yollarını ayırdı. Yeni Teknik Direktör Muğlaspor’un eski futbolcusu Sabri Çetin oldu. Açıklama yapan Başkan Uçar, “Biz hocalarımıza...

Bu sene Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Muğlaspor, Teknik Direktör Tayfun Hut ile yollarını ayırdı. Yeni Teknik Direktör Muğlaspor’un eski futbolcusu Sabri Çetin oldu. Açıklama yapan Başkan Uçar, “Biz hocalarımıza güveniyoruz” dedi.

Geçtiğimiz sene üçüncü ligi sonuncu tamamlayarak bu sene Bölgesel Amatör Lig (BAL)  liginde mücadele edecek olan Muğlaspor Kulübü, Teknik Direktör Tayfun Hut ile yollarını ayırarak, yerine Sabri Çetin’i getirdi.

Muğlaspor Kulübü tarafından hafta sonu oynanacak olan Ligin ilk maçı Aydın Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi basın açıklaması yapıldı.

“BİZ HOCALARIMIZA GÜVENİYORUZ”

Kulüp binasında yapılan açıklamada Başkan Abdurrahman Uçar, “İlk başta anlaştığımız Tayfun Hut hocalarımızla karşılıklı konuşarak medeni bir şekilde ayrıldık. İlk baştan beri kondisyoner olarak tanımladığımız Ahmet Eyüoğlu görevinin başında. Üniversitede yüksek lisans yapıyor. Sizlerin aracılığıyla Besyo Dekanımız ve Dekan Yardımcımıza teşekkür ediyoruz. İlimize yakışır bir takım olmaya gayret edeceğiz. Yıllardır beraber çalıştığımız Sabri hocamızla da yolumuza devam edeceğiz. Sabri Çetin’i Muğlaspor Teknik Direktörlüğüne getirmiş bulunmaktayız. Kaleci Antrenörümüz Bekir Sartan hocamız da görevine devam ediyor. Biz hocalarımıza güveniyoruz. Hocalarımızda beklentilerimiz var. Zamanla ve icraatla bunları gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

“O ÇABANIN İÇİNDE BENDE OLMAK İSTEDİM”

Görevini layıkıyla yerine getireceğini söyleyen Teknik Direktör Sabri Çetin, “Yıllardır bu kulübün içindeyiz. Belli bir seviyenden düştük. Kulübümüzü ayağa kaldırmak için büyüklerimiz ve kardeşlerimiz bir çaba içerisinde girdiler. O çabanın içinde bende olmak istedim. Bir görev verdiler ve o görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Bunu yaparken de alt yapıya da önem vereceğiz. Dışarıdan Muğlaspor formasını giyen kişi, o da o an itibariyle Muğlalıdır. Gençlerle haşır neşir olacağız ki biz de genç kalalım” şeklinde konuştu.

Daha sonra yeni Teknik Direktör Sabri Çetin futbolcularla bir araya gelerek sohbet etti.

Bu haber toplam 363 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.