Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan: "Takım iyi mücadele etti"

Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan: "Takım iyi mücadele etti"
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Muğlaspor, Ankaraspor’un sahasına konuk oldu. TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, 4. Tur müsabakasını...

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Muğlaspor, Ankaraspor’un sahasına konuk oldu. TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, 4. Tur müsabakasını konuk olduğu sahada 1-1 tamamladı. Uzatmalarda da sonuç değişmeyince, sonucu penaltılar belirledi ve Muğlaspor maçı 4-1 kazanmayı bildi. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Takım iyi mücadele etti” dedi.

Sinem Korkmaz

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde TFF 1. Lig ekibi eden Ankaraspor’un sahasına konuk oldu. İlk yarıyı 1-0 mağlup tamamlayan yeşil beyazlı ekip ikinci yarı 79. Dakikada Burak Yılmaz’ın golüyle beraberliği yakaladı.  4. tur müsabakası 1-1 tamamladı. Uzatmalarda da sonuç değişmeyince, sonucu penaltılar belirledi ve Muğlaspor maçı 4-1 kazanmayı bildi. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Oynayan oyuncularımız gençte olsa formanın hakkını verdiler. Takım iyi mücadele etti” dedi.

Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Kupada Samsunspor’u geçtikten sonra bir beklenti arttı ama biz kulübümüzün önceliğinin lig olduğunu söylemiştik. Bir maçımız ertelendi, doğal olarak oynamadığımız maçtan puan alamadığımız için sıralamada da yükselemiyoruz ve bu anlamda ligle ilgili çok rahat değiliz. Bu mantıkta kupa maçına hazırlandık. Kupa maçına tur atlayacağız diye bir hırsımız yoktu. Sadece oyuncularımız gerekeni yapsın, Muğlamızın formasını en iyi şekilde temsil etme mantığı ile oıynadık. Yoksa bir hırsımız yoktu. Lig bizim için çok önemli. Kupa maçına çok ciddi oynayan oyuncularımızı götürmedik. Orada da götürdüğümüz oyuncularımızla başlamadık maça. Beklettik sonradan oyuna aldık. Oynayan oyuncularımız gençte olsa formanın hakkını verdiler. Takım iyi mücadele etti. Maçı çevirerek tur atlayan kısım olduk. Tur atlama şansı elimize gelmişken geri çevirmek olmazdı. Biz bugün itibari ile sevincimizi bir kenara bıraktık. Oyuncularımız Adıyaman maçına odaklandı. Adıyaman lider takım, ciddi bir takım. Bu anlamda önümüzdeki maça odaklanmış durumdayız. İnşallah bu maçta da galip geleceğiz ve 3 puanımızı alacağız. Bu 3 puanı alırsak önümüz açılır diye düşünüyoruz” dedi.

Bu haber toplam 442 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.