Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan: “Takımımız doğru yolda”

Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan:  “Takımımız doğru yolda”
TFF 3.Lig 4. Grup’ta Muğlaspor, ligin 6. haftasında evinde Bergama Belediyespor’u konuk etti. İlk 5 haftada galibiyet göremeyen ve Bergama karşısına mutlak...

TFF 3.Lig 4. Grup’ta Muğlaspor, ligin 6. haftasında evinde Bergama Belediyespor’u konuk etti. İlk 5 haftada galibiyet göremeyen ve Bergama karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Muğlaspor, bu maçta da galibiyet sevinci tadamayarak, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Takımımız doğru yolda” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğla ilinin 3. Ligdeki temsilcilerinden 4. Grup ekibi Muğlaspor, ligin 6. haftasında kendi sahasında konuk ettiği ve mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Bergama Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Bergama Belediyespor karşılaşması ile oynadığı futbolla beğeni kazanan Muğlaspor, Cumartesi günü İstanbul deplasmanında oynanacak Modafen karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, “Tek eksiğimiz o topu kaleye sokmak. Takımımız doğru yolda” dedi.

Bergama maçında bireysel hatalardan gol yediklerini söyleyen Egemen Urhan,“Bergama takımı kaliteli bir takımdı bunu bilerek hazırlık yaptık. Ne olursa olsun artık galibiyet parolası ile çıktık maça. Maça da iyi başladık. Bütün planlarımız, onlardan beklediklerimiz hep çıktı. Sahada da uygulamak istediklerimizi uyguladık. Doğru oynadık ama ilk yarı özellikle çok iyi bir oyun olmasına rağmen, gol yollarında final vuruşunu yapamadık. Yediğimiz gol de küçük bir hatadan kaynaklandı. Ortada pozisyon yokken, bireysel bir hatadan gol yedik. Allahtan kısa bir süre sonra gole penaltıyla cevap verdik. Moralli girdik devreye. İkinci yarı bir 10-15 dakika arası rakibimiz baskılı oynadı. Daha sonra tekrar dengeyi sağladık, tekrar pozisyonlar bulduk fakat bir türlü galibiyeti getirecek golü yakalayamadık. Takımımız iyi yolda onu gördük. Artık takımımız oturuyor, doğru oynuyor. Eskisi gibi açık bir pozisyon vermiyoruz. Bergama maçında hiç vermedik diyebilirim. Golde de zaten pozisyon yoktu. Tek eksiğimiz o topu kaleye sokmak. Onu da başarırsak arkası gelir diye düşünüyorum. Daha da toparlanıp galibiyetleri almaya başlayacağız. Takımımız doğru yolda. ” dedi.

Bu haber toplam 879 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.