Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet: “Saha Zemini Bizi Çok Etkiliyor”

Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet: “Saha Zemini Bizi Çok Etkiliyor”
Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, geçtiğimiz hafta oynanan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan Altındağ Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi....

Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, geçtiğimiz hafta oynanan ve 0-0 beraberlikle sonuçlanan Altındağ Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi. Şermet, taraftarın tepkisini çeken iç saha sonuçlarını saha zemininin kendilerini kötü etkilediği gerekçesine bağladı.

Sinem Korkmaz

Nazilli Belediyespor deplesmanından 3 puanla döndükten sonra geçtiğimiz Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Altındağ Belediyespor’u ağırlayan ve bu maçtan 0-0’lık beraberlikle ayrılan Muğlaspor’da alınan bu sonuç taraftarı memnun etmezken, Teknik Direktör Hasan Şermet, oynadıkları son maçı değerlendirdi.

Sezona başlarken iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Şermet, kendi sahalarında başarıyı yakalayamamalarının sebebinin daha çok saha kaynaklı olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Sezonun ikinci yarısını ilk maçı olan Nazilli Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönerek, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Teknik Direktör Hasan Şermet, “Sezona galibiyetle başlayarak, iyi bir giriş yaptığımızı düşünüyorum. Deplasman maçlarında mağlubiyetimiz daha az fakat kendi sahamızda maalesef bunu oyuna yansıtamıyoruz.  Bunun saha zemini ile ilgili olduğunu düşünüyorum. İç saha da yeterli verimi gösteremiyoruz” ifadelerini kullandı.

“KRİTİK BİR NOKTADAYIZ”

Takımdan 6 oyuncunun ayrıldığını da belirten Şermet, “Sezonun ilk yarısı sona erdiğinde takımdan 6 oyuncumuz ayrıldı. Biz kalan oyuncularımızla rutin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şuan çok kritik bir noktadayız. Önümüzde çok kritik maçlar var. Bu maçlardan iyi sonuçlar alırsak, başarılı olacağımızı düşünüyorum. Aynı zamanda grip salgınından da etkilendik. Bu biraz bizi etkiledi fakat önümüzdeki hafta İstanbul deplasmanında karşılaşacağımız Bayrampaşa maçı çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 717 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.