Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet:“Kendi Evimizde Kazanmak Güzel”

Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet:“Kendi Evimizde Kazanmak Güzel”
TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor’da moraller yerinde. Son oynanan Somaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Muğlaspor’da 3 puanın...

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor’da moraller yerinde. Son oynanan Somaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılan Muğlaspor’da 3 puanın sevinci yaşanırken, Muğlaspor Teknik Patronu Hasan Şermet, “Kendi evimizde kazanmak güzel” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğlaspor Teknik Direktörü Hasan Şermet, geçtiğimiz hafta oynanan ve 1-0 galibiyetle sonuçlanan Somaspor karşılaşmasını değerlendirdi. Şermet, kendi sahalarında elde ettikleri galibiyetin takımı daha fazla motive ettiğini dile getirdi.

Kendi sahalarında kazanmanın çok güzel ve motive edici olduğunu dile getiren Şermet, “Kendi evimizde kazanmak güzel.  Rahat bir nefes almak istiyoruz. Birde aşağı yukarı 9 tane genç futbolcumuz var. Ligin 2 yarısında da onları da deneyip, önümüzdeki yılın kadrosunu şekillendirmeye çalışacağız. Takımın galibiyetten sonra motivasyonu iyice yerine geldi. Bu defa gerçekten çok dikkatli oynadılar. Takımının kendisine güveni yavaş yavaş yerine geliyor. Kendi sahamızda artık maç kaybet istemiyoruz. Çocuklarda sağolsun bunun gereğini Somaspor karşısında yaptılar. Bu galibiyetlerin devamı gelir diye düşünüyorum” dedi.

Bu haber toplam 620 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.