Muğlaspor Teknik Direktörü Mehmet Akbulut: “Muğlaspor mutlaka bu ligde kalacaktır”

Muğlaspor Teknik Direktörü Mehmet Akbulut:  “Muğlaspor mutlaka bu ligde kalacaktır”
Muğlaspor, ligin 25. haftasında mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Kırıkkalespor karşılaşmasında rakibini 2-3 yenerek, 16 hafta sonra galibiyet aldı. Teknik Direktör Mehmet Akbulut, “Muğlaspor mutlaka bu ligde kalacaktır”...

Muğlaspor, ligin 25. haftasında mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Kırıkkalespor karşılaşmasında rakibini 2-3 yenerek, 16 hafta sonra galibiyet aldı. Teknik Direktör Mehmet Akbulut, “Muğlaspor mutlaka bu ligde kalacaktır” dedi.

Sinem Korkmaz

MİSLİ.com 3’üncü Lig 4’üncü Grup’ta haftalardır son sıradan kurtulamayan ve her geçen hafta küme düşmeye adım adım yaklaşan Muğlaspor, Kırıkkalespor deplasmanında şeytanın bacağını kırdı. Rakibini 2-3 yenen yeşil beyazlılar, 16 hafta sonra galibiyet yüzü gördü. Muğlaspor Teknik Direktörü Mehmet Akbulut, “Asla pes etmedik, vazgeçmedik. Bizim için lig yeni başladı. Muğlaspor mutlaka bu ligde kalacaktır” dedi.

Deplasmanda elde ettikleri galibiyet sonrası açıklamalarda bulunan Muğlaspor Teknik Direktörü Mehmet Akbulut, “ Her yeni maçı varoluş mücadelesi olarak gördüğümüz ligde deplasmanda karşılaştığımız Kırıkkalespor maçında ligde bizde varız oyunu oynayarak galip gelen bütün oyuncularımı kutluyorum. Bu maçı, bizlere son dakikaya kadar inancını yitirmeyen sonsuz destek veren taraftarımıza, başkanımız Hüseyin Nizamoğlu ve yönetim kurulumuza armağan ediyoruz. Bizler galibiyet sevinci yaşatmanın onurunu yaşıyoruz. Asla pes etmedik, vazgeçmedik. Bizim için lig yeni başladı. Muğlaspor mutlaka bu ligde kalacaktır” dedi.

Emeklerinin karşılıklarını hakemlere rağmen aldıklarını belirten takım kaptanı Emre Okur ise, “Çok güzel bir galibiyet oldu. Emeğimizin karşılığını hakemlere rağmen aldık. Onlara rağmen maçı kazanmayı bildik. Çok şükür emeğimizin karşılığını aldık ama kazanamadığımız maçlara yanıyoruz. Bu ligi sonuna kadar kovalayacağız. İnşallah bundan sonraki maçlarda şans bizim yanımızda olur ve istediğimiz yerde bu ligi tamamlarız. Bütün arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 558 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.