Muğlaspor Uçar'a emanet

Muğlaspor Uçar'a emanet
Bölgesel Amatör Lig’e düşen Muğlaspor’da geçen sezon ortasında başkanlığa gelip 23 Haziran’da yapılan kongrede yönetime aday çıkmayınca kulübün kayyuma gitmemesi için göreve yeniden talip olan Başkan Hüseyin Nizamoğlu’nun...

Bölgesel Amatör Lig’e düşen Muğlaspor’da geçen sezon ortasında başkanlığa gelip 23 Haziran’da yapılan kongrede yönetime aday çıkmayınca kulübün kayyuma gitmemesi için göreve yeniden talip olan Başkan Hüseyin Nizamoğlu’nun istifa etmesinin ardından yeniden genel kurul gerçekleştirdi.

SİNEM KORKMAZ

Bölgesel Amatör Lig’e düşen Muğlaspor’da geçen sezon ortasında başkanlığa gelip 23 Haziran’da yapılan kongrede yönetime aday çıkmayınca kulübün kayyuma gitmemesi için göreve yeniden talip olan Başkan Hüseyin Nizamoğlu’nun istifasının ardından yeniden genel kurul gerçekleştirildi.

Kongreye Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, siyasi partilerin temsilcileri, iş insanları ile kulübün eski başkanları katıldı.

"YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM"

Genel kurulda aday olmayan Hüseyin Nizamoğlu, “23 Haziran günü yapılan genel kurulda hiç aday çıkmaması nedeniyle, tekrar genel kurul kararı almak üzere bir yönetim kurulu listesi oluşturmuştuk. Bu süreçte verilen sözler tutulmadı. Tekrar yalnız kalmam sebebiyle 15’inci günde istifamı sunmuştum. İstifa sonrası yapılan çalışmalardan da bir sonuç alamadığımız için aday olmadım. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Muğlaspor için hayırlısı olsun” dedi.

"GEÇMİŞİ BIRAKIP ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ"

Sıkıntıların aşılamayacak olmadığını söyleyen Muğlaspor'un yeni başkanı Abdurrahman Uçar, "28 Temmuz'ya pılan kongremizin Muğlaspor için bir milat olmasını istiyoruz. Muğlaspor'un şuanki durumu itibariyle sıkıntılar büyük ama bu demek değildir ki aşılamayacak sıkıntılar. Biz bu şekilde olaya bakmıyoruz. Bizim yönetim olarak düşüncesimi geçmişi bırakıp, önümüze bakmak. Önümüzde ki günlerde neler yapableceğimizle ilgili çok ciddi planlamalarımız var. Yönetimimizin görev dağılımından sonra tabiki planlarımızı spor kamuouyu ve halkımızla paylaşacağız" dedi.

"AKBULUT YÖNETİMDE YER ALDI"

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Muğla Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Süleyman Akbulut, yeni başkan Abdurrahman Uçar'ın yönetim listesinde yer aldı.

Tek liste halinde gidilen seçimde Muğlaspor’un eski futbolcularından Abdurrahman Uçar, başkanlığına seçilirken yönetim kurulu Faruk Ondu, Alaaddin Özer, Ali Çakır, Nail Kızıl, Güven Çınar, Süleyman Akbulut, Ayşin Ali Özgül, Gazi Akkuş, Özgür Aydın, Bekir Kapar, Hüseyin Çelebi, Hasan Keskin, Ahmet Niyazi Çağlar, Nabi Özsoy, Erkin Özbek ve Selahattin Cezayirli isimlerinden oluştu.

Bu haber toplam 345 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.