Muğlaspor yeni sezona hazırlanıyor

Muğlaspor yeni sezona hazırlanıyor
Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarını tam gaz devam ettiriyor. Futbolcu transferlerini sürdüren Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Şile Yıldızspor'da forma...

Muğlaspor, yeni sezon hazırlıklarını tam gaz devam ettiriyor. Futbolcu transferlerini sürdüren Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Şile Yıldızspor'da forma giyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu İbrahim Can Köse'yi kadrosuna dâhil etti.

Sinem Korkmaz

19 Eylül’de başlayacak olan yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Düzcespor ile karşılaşacak olan Muğlaspor transferlere devam ediyor. Yeşil beyazlı kulüp son olarak geçtiğimiz sezon Şile Yıldızspor'da forma giyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu İbrahim Can Köse'yi kadrosuna dâhil etti.

Kariyerinde Tekirdağspor ve Bayrampaşa formalarını da terleten genç futbolcu, yeşil-beyazlı camiaya transfer olduğu için oldukça mutlu olduğunu belirtti. İbrahim Can, yeşil-beyaz renkler için mücadele etmekten onur duyacağını ifade etti.

Milletvekili Erbay’dan Muğlaspor’a ziyaret

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Muğlaspor Kulübünü ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Erol Kapiz ve yöneticilerle bir araya geldi.

Kulübün yeni sezon hazırlıkları hakkında yönetimden bilgi alan Milletvekili Erbay, çalışmalarını sürdüren ekibe başarılar diledi.

Milletvekili Erbay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Erol Kapiz, yeni sezon çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirterek, Muğlaspor’un Muğla’nın tek ortak değeri olduğunu vurguladı.

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.