MUĞLASPOR YÖNETİMİNDEN İKİ İSTİFA

MUĞLASPOR YÖNETİMİNDEN İKİ İSTİFA
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor yönetim kurulundan iki kişi istifa etti. Kulüp çalışmalarında etkin bir şekilde görev yapan Sermet Şener ve Sercan Gök fikir ayrılıklarına düştükleri gerekçesiyle...

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor yönetim kurulundan iki kişi istifa etti. Kulüp çalışmalarında etkin bir şekilde görev yapan Sermet Şener ve Sercan Gök fikir ayrılıklarına düştükleri gerekçesiyle yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler.

Ligde devre arası hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Muğlaspor’da istifa soku yaşanıyor. Muğlaspor yönetiminde her projede etkin bir biçimde görev alan Sermet Şener ve Sercan Gök, yönetim kurulundan istifa ettiklerini açıkladılar. Şener ve Gök, bundan sonraki süreçte yeşil beyazlı kulübe başarılar dilediklerini kaydettiler.

Yönetim içinde fikir ayrılığı yaşadıklarını ve bundan sonra Muğlaspor’a faydalı olamayacaklarını belirterek görevlerinden istifa eden Sermet Şener ve Sercan Gök’ün istifalarının ardından yaşanacak gelişmeler camia tarafından merakla bekleniyor.

Bu haber toplam 385 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.