Muğlaspor’a 2 yeni transfer

Muğlaspor’a 2 yeni transfer
Muğlaspor, Cantürk Güngör, İlkay Gül, Asım Aksungur ve Zeki Sinanoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıklamasının ardından 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Taner Çekiç ve Isparta32spor forması giyen...

Muğlaspor, Cantürk Güngör, İlkay Gül, Asım Aksungur ve Zeki Sinanoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıklamasının ardından 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Taner Çekiç ve Isparta32spor forması giyen tecrübeli forvet oyuncusu Volkan Serim'i kadrosuna dahil ettiğini duyurdu.

Sinem Korkmaz

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Muğlapor ligin ilk yarısında aldıkları başarısız sonuçlar sonrası karosuna yeni futbolcular dâhil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda yeşil beyazlı takım son olarak 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Taner Çekiç'i ve Isparta32spor forması giyen tecrübeli forvet oyuncusu Volkan Serim'i kadrosuna dahil etti.

Taner Çekiç, basın sözcüsü Osman Pala'nın da yer aldığı imza töreniyle kendisini yeşil-beyazlı renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu'nun katılım gösterdiği imza töreniyle kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan deneyimli golcü, ''El birliğiyle takımımızı ligde bulunduğu zor durumdan kurtararak, hak ettiği yere ulaştıralım" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 675 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.