Muğlaspor’a Fethiyeli futbolcu

Muğlaspor’a Fethiyeli futbolcu
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren 3. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Muğlaspor, Fethiye doğumlu orta saha Arda Furkan Abbak ile profesyonel...

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren 3. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Muğlaspor, Fethiye doğumlu orta saha Arda Furkan Abbak ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Sinem Korkmaz

Lig 4. Grup'ta mücadele edecek olan Muğlaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil beyazlı kulüp son olarak Fethiye doğumlu orta saha Arda Furkan Abbak ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Fethiyespor altyapısında yetişen 19 yaşındaki futbolcu,  teknik direktör Egemen Urhan'ın isteği doğrultusunda yeşil-beyazlı ekiple profesyonelliğe adım attı.

Bir dönem Fethiyespor A takımında yardımcı antrenörlük yapan ve lacivert-beyazlı kulübün altyapısında uzun yıllar çalışan deneyimli teknik adam Ali Abbak'ın da oğlu olan Arda, futbola 2012 yılında Seydikemer Belediyespor'da başladı ve 2014 yılından 2019 yılına kadar Fethiyespor altyapısında yer aldı.

Muğlaspor ile bir haftadır antrenmanlarda yer alan ve performansıyla dikkat çeken genç futbolcu, yeşil-beyazlı kulüple 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı.

İmza törenine ailesiyle birlikte katılan genç futbolcu, yeşil-beyazlı camiayla profesyonelliğe adım attığı için mutlu olduğunu dile getirdi. İmza töreninde açıklama yapan babası Ali Abbak ise kendisinin futbolculuk yıllarında Muğlaspor forması giymeyi hayal ettiğini ancak o hedefe ulaşamadığını belirterek, oğlunu yeşil-beyazlı forma altında görünce gururlandığını ifade etti. Oğluna tüm kalbiyle inandığını belirten antrenör Abbak, Arda'nın yeşil-beyazlı ekipte formayı kapabilmek için var gücüyle çalışması gerektiğini vurguladı.

Bu haber toplam 1340 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.