Muğlaspor'a stadyum şoku!

Muğlaspor'a stadyum şoku!
MİKAİL ZEYBEK---Muğla Atatürk Stadyumu, yaşanan orman yangınlarına müdahale eden helikopterlerin ikmal noktası olarak kullanıldı. Bu yüzden sahanın zemini bozuldu. Stat futbol oynamaya elverişsiz duruma geldi. Muğlaspor’un yeni...

MİKAİL ZEYBEK---Muğla Atatürk Stadyumu, yaşanan orman yangınlarına müdahale eden helikopterlerin ikmal noktası olarak kullanıldı. Bu yüzden sahanın zemini bozuldu. Stat futbol oynamaya elverişsiz duruma geldi. Muğlaspor’un yeni sezonun ilk yarısında oynayacağı iç saha maçlarını ilçe dışında oynamak zorunda kalabileceği belirtildi.

Muğla Atatürk Stadyumu’nun zemini, yaşanan orman yangınlarına müdahale eden helikopterlerin ikmal noktası olarak kullanılması nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Tonlarca ağırlıktaki helikopterlerin Muğla Atatürk Stadyumu’nun zeminine sık sık iniş yapması nedeniyle zeminde ciddi bozulmalar meydana geldi. Drenaj sistemi tamamen bozulan sahada yer yer çökmeler meydana gelirken, futbol oynamanın imkansız olduğu vurgulandı.

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından tribünleri ve spor odaları onarılan stadyumun saha zemini de Eylül ayı içinde yenilenecek. Bu nedenle Muğlaspor’un yeni sezonun ilk yarısında oynayacağı iç saha maçlarını ilçe dışında oynamak zorunda kalabileceği belirtildi.

Muğlaspor'a stadyum şoku!

Eylül ayı içinde saha zemininin yenileme çalışmalarının başlaması beklenirken, eski zeminin tamamen kaldırılarak drenaj sistemi onarıldıktan sonra zemin serme işlemine geçileceği ifade edildi.  Yenilenecek olan saha zemininin Ekim ayı sonunda başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig maçlarına yetişmesinin zor olduğu kaydedildi. Öte yandan stadyum yenileme çalışmaları kapsamında tartan pistin de yapılacak.

MARMARİS YA DA YATAĞAN

Muğlaspor’un sezonun ilk yarısında oynayacağı iç saha karşılaşmalarını FİFA standartlarında yenilenerek hizmete açılan Marmaris Şehir Stadı’nda oynayabileceği konuşuluyor. Marmaris Şehir Stadı’nın suni çim olması nedeniyle yeşil-beyazlı ekibin Yatağan Kaya Köstepen Stadı’nda oynayabileceği de gelen bilgiler arasında.

Bu haber toplam 2299 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.