Muğlaspor ‘Bayrak’ Kampanyası Başlattı

Muğlaspor ‘Bayrak’ Kampanyası Başlattı
SİNEM KARAKAYA-TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden Muğlaspor, ‘Bayrak’ kampanyası başlattı. Muğlaspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından ‘Bayrak’...

SİNEM KARAKAYA-TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden Muğlaspor, ‘Bayrak’ kampanyası başlattı. Muğlaspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından ‘Bayrak’ kampanyası başlatıldı.

Muğlaspor ‘Bayrak’ Kampanyası Başlattı

Başlatılan kampanya kapsamında şehrin her yerinin Muğlaspor bayrağı ile donatılması hedefleniyor. Muğla sokaklarının, Muğlaspor bayrağı ile donatılmasının hedeflendiği kampanyayatüm kişi, kurum ve kuruluşlardan destek beklediğini söyleyen Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz,  konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Kulübe ekonomik katkı sağlamak için düzenlenen kampanya hakkında medya temsilcilerini bilgilendiren Erol Kapiz; “Türkiye’de bütün kulüplerin durumu maddi olarak çok kötü. Muğlaspor olarak kulübümüze ekonomik katkı olması için bayrak kampanyası başlattık. Şehrin her yerini Muğlaspor bayrakları ile donatmak istiyoruz. Bu nedenle bayrak kampanyasını ikinci yarıda hayata geçirmeye karar verdik. Buradaki amacımız Muğlaspor'a firmaların az da olsa katkı yapmasıdır. 3 metreye 1 metre olan Muğlaspor bayrağı için bin lira gibi bir ücret belirledik. Kampanyamıza ilimizdeki tüm kişi, kurum ve kuruluşlardan katkı bekliyoruz. Bu kampanyaya katılmak isteyen tüm Muğlalı hemşerilerimize çağrı yapmak istiyoruz. Kampanya ocak ayı sonuna kadar devam edecek” dedi.

Bayrak kampanyasına katkı sağlamak isteyen vatandaşların 214 25 00- 0554 341 78 41 numarasından ulaşabileceklerini söyleyen Muğlaspor Kulüp BaşkanıKapiz, tüm kişi, kurum ve kuruluşları Muğlaspor’u desteklemeye davet etti.

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.