Muğlaspor’da 2 yeni transfer

Muğlaspor’da 2 yeni transfer
İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren 3. Lig ekibi Muğlaspor, takımda iki yıl önce forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Zeki Sinanoğlu...

İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren 3. Lig ekibi Muğlaspor, takımda iki yıl önce forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Zeki Sinanoğlu ve Muhammed Emel ile yeniden anlaştı.

Sinem Korkmaz

19 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Muğlaspor anlaştığı isimleri açıklamaya devam ediyor. Takımda iki yıl önce forma giyen orta saha oyuncusu Zeki Sinanoğlu ve yine orta saha oyuncusu Muhammed Emel ile sözleşme yeniledi.

Kulüp Başkan Vekili Hüseyin Nizamoğlu ile İdari Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Avukat Hakan Özcan’ın katıldığı törenle kendisini Muğlasporlu yapan imzayı atan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Sinanoğlu, yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yıl Fatsa Belediyespor’da forma giyen Zeki Sinanoğlu, TFF 1. Liginde 23 maç, TFF 2. Liginde 11 maç, TFF 3. Ligde’de toplam 153 maçta ter akıttı.

Muğlaspor’un geçtiğimiz yıl ki kadrosunda da yer alan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Emel ise takımıyla yeniden anlaştığı için çok mutlu olduğunu kaydetti.

Muğlaspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada iç ve dış transferde çalışmalarının devam ettiği ve biten transferlerin basın ve kamuoyu ile paylaşıldığı ifade edildi.

Bu haber toplam 1187 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.