MUĞLASPOR'DA AYRILIKLAR BAŞLADI

MUĞLASPOR'DA AYRILIKLAR BAŞLADI
BERİTAN YÜCEL--Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup temsilcilerimizden Muğlaspor'da ligin ilk devresinin tamamlanmasıyla birlikte transfer çalışmaları başlarken, mevcut kadroda ayrılıklar da yaşandı. Muğla TV’de Sportesi Programına...

BERİTAN YÜCEL--Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup temsilcilerimizden Muğlaspor'da ligin ilk devresinin tamamlanmasıyla birlikte transfer çalışmaları başlarken, mevcut kadroda ayrılıklar da yaşandı. Muğla TV’de Sportesi Programına konuk olan Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, Hasan Çelebi, Tamer Yılmaz ve Oğuzhan Bayram ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup temsilcilerimizden Muğlaspor'da ligin ilk devresinin tamamlanmasıyla birlikte transfer çalışmaları başlarken, mevcut kadroda ayrılıklar da yaşandı.

Yatağanspor maçından sonra orta saha Zafer Çuvalcı ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı ekipte, ligin ilk devresinin tamamlanmasıyla birlikte takım kaptanı Hasan Çelebi, forvet Tamer Yılmaz ve orta saha oyuncusu Oğuzhan Bayram'ın da takımdan ayrıldığı açıklandı.

Muğla TV’de Sportesi Programına konuk olan Muğlaspor Kulübü Başkanı Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, takım kaptanı Hasan Çelebi, Oğuzhan Bayram ve Tamer Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını açıkladı. Başkan Uçar, ayrılan futbolculara kulübe verdikleri emekler için teşekkür etti.

Öte yandan Muğlaspor formasıyla 6 maça çıkan ve 1 gol kaydeden 24 yaşındaki futbolcu Tamer Yılmaz'da takımdan ayrıldığını açıkladı. Tamer Yılmaz yaptığı açıklamada; ''Muğlaspor ile yolculuğumuz bugün itibari ile anlaşarak son bulmuştur. Muğlaspor camiasına ve taraftarlarına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 585 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.