MUĞLASPOR’DA İSTİFA KRİZİ

MUĞLASPOR’DA İSTİFA KRİZİ
Son lig maçında kendi sahasında Alaçatı Gençlikspor Kulübüne ’ne 5-1 mağlup olan Muğlaspor’da istifa şoku yaşanıyor.  Amatör Ligde mücadele eden Muğlaspor’da, Teknik Direktör Sabri Çetin ve Kaleci Antrenörü Bekir Sartan’ın...

Son lig maçında kendi sahasında Alaçatı Gençlikspor Kulübüne ’ne 5-1 mağlup olan Muğlaspor’da istifa şoku yaşanıyor.  Amatör Ligde mücadele eden Muğlaspor’da, Teknik Direktör Sabri Çetin ve Kaleci Antrenörü Bekir Sartan’ın istifa ettiği öğrenildi.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Muğlaspor, üst üste aldığı kötü sonuçların ardından karamsar tablo yaşanmaya devam ediyor.

Atatürk Stadyumunda son oynanan Alaçatı Gençlikspor Kulübüne 5-1 yenilen Muğlaspor’da, Teknik Direktör Sabri Çetin ile Kaleci Antrenörü Bekir Sartan’ın istifa ettiği öğrenirken, yönetimin yeni teknik kadro konusunda ne yapacağı merakla bekleniyor.

Kulüpten kendi isteğiyle ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran Kaleci Antrenörü Bekir Sartan, “Bugünden itibaren ilk defa çok sevdiğim Muğlaspor’dan kendi isteğimle ayrıldım” dedi.

Bu haber toplam 681 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.