Muğlaspor’da kriz çözüldü

Muğlaspor’da kriz çözüldü
Geçtiğimiz hafta boyunca futbolculara maç başı ve peşinatların ödenmediği iddiası ve bunun sonucunda da futbolcuların protestolarıyla gündeme gelen...

Geçtiğimiz hafta boyunca futbolculara maç başı ve peşinatların ödenmediği iddiası ve bunun sonucunda da futbolcuların protestolarıyla gündeme gelen TFF 3. Lig 3. Grup temsilcisi Muğlaspor’da kriz çözüldü. Muğlaspor Mali Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Gülen Kaya Bütüner yaptığı açıklamada, takıma ödeme yapıldığını, yönetim, teknik kadro ve futbolcuların tek yürek olduğunu dile getirdi.

Sinem Korkmaz

Geçtiğimiz günlerde yönetim ve futbolcular arasındaki gerginlik ve futbolcuların protestolarıyla gündeme gelen Muğlaspor’da kriz çözüldü. Muğlaspor, play-off yolunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kulüp binasında bir basın toplantısı gerçekleştiren Muğlaspor Mali Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Gülen Kaya Bütüner, “Futbolcularımızla ilgili son dönemde bir takım söylemlerle karşı karşıyaydık ancak biz yönetim olarak futbolcularımızın peşinatlarını nakit, maç başı alacaklarını da çek olarak ödemiş bulunmaktayız.  Kendilerine sadece Pazar maçı için bir prim ödememiz kalmıştır. Onu da en kısa zamanda yönetim olarak karşılayacağız. Herhangi bir futbolcumuzun ve teknik heyetin bir mağduriyeti kalmamıştır. Bu anlamda elimizden geldiğince mağduriyetleri azaltmayı çalışıyoruz. Kulübümüz bu anlamda da istikrarlı ve başarılı bir şekilde olayları çözme noktasındadır. Muğlaspor’da yüzler gülüyor, antrenmanlarımız devam ediyor. Bir sıkıntı yoktur. Çalışmalarımızı aktif bir şekilde devam ediyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular tek yürek oldu. Önümüzdeki maçlarımızı da Allah’ın izniyle başarıyla sonuçlandırıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

YAKLAŞIK 500 BİN TL. ÖDEME YAPILDI

Kulüpte son 3 günden beri ciddi rakamlar ödendiğine vurgu yapan Bütüner, “Futbolcularımıza yaklaşık olarak 500 bin lira civarında bir ödememiz söz konusudur. Bu oranın 325 bin lirası çek, 145 bin lirası nakit olarak ödenmiştir. Gerek teknik heyet, gerek futbolcular olarak hepsinin alacakları ödenmiştir. Personel ve teknik heyete yaptığımız ödemeler bu sözünü ettiğimiz rakamların dışındadır.”

Yeşil-beyazlı futbolcular, geçtiğimiz hafta iki kez antrenmana çıkmayıp, Osmaniyespor karşılaşmasında da, müsabakanın başlama düdüğünün ardından 1 dakika topa dokunmayarak yönetimi protesto etmişti.

Bu haber toplam 735 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.