Muğlaspor’da moraller yerinde

Muğlaspor’da moraller yerinde
Corona virüs salgını nedeniyle sezona verilen aradan önce grupta 5'inci sıradayken Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligi tescil etmesi üzerine Play-Off oynama...

Corona virüs salgını nedeniyle sezona verilen aradan önce grupta 5'inci sıradayken Türkiye Futbol Federasyonu'nun ligi tescil etmesi üzerine Play-Off oynama hakkı kazanan yeşil-beyazlılar, 17 Temmuz'da final maçlarının oynanacağı Antalya'da kampa girecek. Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülen Bütüner Kaya, “Futbolcularımızın moral ve motivasyonları yerinde, play-off için tüm hazırlıklarımız sürüyor” dedi.

Sinem Korkmaz

3.lig 3. Grup’ta mücadele eden ve play-off üst lige yükselme maçlarını oynama hakkı kazanan Muğlaspor, 17 Temmuz’da final maçlarının oynanacağı Antalya’da kampa girecek.

İlk olarak Somaspor ile karşılaşacak olan Muğlaspor’da antrenmanlar tüm hızıyla devam ediyor. Muğlaspor Kulübü Basın Sözcüsü Gülen Bütüner Kaya, “Antrenmanlarımız gece gündüz olmak üzere tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Bütüner, “Kulübümüzde ödemeler gerçekleşiyor, o anlamda hiçbir sıkıntımız yok. Play-off yolundayız, mutluyuz. Tüm ekibimizin moral ve motivasyonu yerinde. Yönetimle futbolcular sürekli irtibat halinde. Antrenmanlarımız gece ve gündüz olmak üzere tüm hızıyla devam ediyor. Takımımız 17 Temmuz’da Antalya’ya kampa gidiyor. İlk karşılaşmamız Somaspor ile olacak. Başarılı bir sonuç elde edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

.

Bu haber toplam 796 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.