Muğlaspor’da şampiyonluk şarkıları söyleniyor

Muğlaspor’da şampiyonluk şarkıları söyleniyor
 MUHABİR
Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta en yakın rakibinin 4 puan önünde zirvede bulunan Muğlaspor 5 Mayıs Pazar günü kendi sahasında Denizli Temsilcisi Sarayköyspor’u konuk edecek. Yeşil beyazlı ekip bu maçtan galibiyetle ayrılması durumunda ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Muğlaspor’da şampiyonluk için son 90 dakika. Bölgesel Amatör Lig’de ligin bitimine iki hafta kala lider durumda bulunan Muğlaspor, bu hafta sonu kendi sahasında Sarayköyspor’u konuk edecek. Muğlaspor bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

GEÇTİĞİMİZ PAZAR MUĞLA AYDIN’A AKTI

Ligde geçtiğimiz pazartesi günü Aydın deplasmanında İncirliova Belediyespor’a konuk olan Muğlaspor bu maçtan 2-0 galip ayrılarak yoluna kayıpsız devam etti. İskender Can ile Kaan Yıldırım’ın golleri ile sahadan galip ayrılan Muğlaspor’u bu önemli deplasmanda çok sayıda seveni yalnız bırakmadı.

Aydın’da oynanan maçı Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tahça, Menteşe eski Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, Muğlaspor Kulübü Başkanı Menaf Kıyanç, Muğlaspor yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri ile 48 Gençlik Taraftarlar Derneği ve Suskunlar Taraftar Grubundan oluşan çok sayıda taraftar izledi.

Maç sonunda 3 puanın sevincini Muğla’dan gelen taraftarları ile paylaşan Muğlasporlu teknik kadro ve futbolcular şampiyonluk şarkılarını birlikte söyledi.

Bu haber toplam 197 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.