Muğlaspor’da şimdi de kaptan krizi

Muğlaspor’da şimdi de kaptan krizi
Muğlasporda kriz bitmiyor. Önce, futbolcuların karantinada izole olacakları yurt odalarının hijyen eksikliğini gerekçe göstererek, kamp alanını terk etmeleri,...

Muğlasporda kriz bitmiyor. Önce, futbolcuların karantinada izole olacakları yurt odalarının hijyen eksikliğini gerekçe göstererek, kamp alanını terk etmeleri, ardından takım kaptanı Muratcan Bölükbaşı’nın sosyal medya üzerinden kaptanlığı bıraktığına yönelik yaptığı paylaşım kriz ortamını tırmandırdı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, “Bizim herkesin kararına saygımız vardır. Takım kaptansız kalmaz” dedi.

Sinem Korkmaz

Muğlaspor’da 18 Temmuz’da başlayacak lig öncesi, 26 futbolcu ve kulüp çalışanları, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Coronavirüs testinden geçirildi. Hazırlık kampı için Ortaköy Mahallesi’ndeki antrenman sahası yakınında bulunan Güzel Sanatlar Lisesi Öğrenci Yurduna yerleştirilen futbolcuların, hijyen koşullarının yetersizliğini gerekçe göstererek yurttan ayrılmalarıyla yeni bir krizin baş gösterdiği kulüpte şimdi de takım kaptanı Murat Bölükbaşı krizi yaşanıyor.

Takım kaptanı Muratcan Bölük başı 9 haziran Salı günü akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takım kaptanlığını bıraktığını açıkladı.

Muratcan Bölükbaşı yaptığı paylaşımda, “Görev verildiği andan itibaren kutsal bildiğim, severek yaptığım, iyisi ile kötüsü ile gerek saha içi performans, gerek saha dışı idare etme kabiliyetinin takdirini Muğla halkına bıraktığım, Muğlaspor takım kaptanlığı görevini görmüş olduğum lüzum üzerine 09.06.2020 tarihi itibari ile bırakmış bulunmaktayım” ifadelerine yer verdi.

“YAŞANAN TÜM TARTIŞMALAR FUTBOLCULARIN SAĞLIĞI İÇİN”

Stadın ışıklandırma çalışmaları için Ankara’da olduğunu belirten Muğlaspor Başkanı Erol Kapiz, “Stadımızda akşam maçları oynanabilmesi için ışıklandırma yaptıracağız. Bu konuyla ilgili Ankara’dayım. Tesisimizi yeni dönem için hazırlayıp tüm eksiklerini bitirmeye ve tüm hijyen kurallarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Muratcan’ın paylaşımı için yorum yapmak istemiyorum. Bizim herkesin kararına saygımız vardır. Takım kaptansız kalmaz. Ben olmasam kulüp de başkansız kalmaz. Hiç kimse camialardan daha büyük değildir. Kurul toplanır, karar verilir elbet. Fakat yaşanan bu kadar sıkıntı bu tartışmalar, futbolcularımızın sağlığı içindir. Onların sağlığı bizim için her şeyden önemli. Buna rağmen, son zamanlarda maalesef bu tür sıkıntıları sıklıkla yaşadık ”dedi.

Bu haber toplam 714 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.