MUĞLASPOR’DA TAYFUN HUT DÖNEMİ

MUĞLASPOR’DA TAYFUN HUT DÖNEMİ
Geçtiğimiz sene üçüncü ligi sonuncu tamamlayarak bu sene Bölgesel Amatör Lig (BAL)  liginde yarışacak olan Muğlaspor’da yeni Teknik Direktör eski oyuncu Tayfun Hut oldu.Bu sene Bölgesel Amatör Liginde yarışacak olan Muğlaspor’da...

Geçtiğimiz sene üçüncü ligi sonuncu tamamlayarak bu sene Bölgesel Amatör Lig (BAL)  liginde yarışacak olan Muğlaspor’da yeni Teknik Direktör eski oyuncu Tayfun Hut oldu.

Bu sene Bölgesel Amatör Liginde yarışacak olan Muğlaspor’da yeni Teknik Direktör belli oldu. 1988-89 yıllarında yeşil beyazlı formayı giyen Tayfun Hut, Muğlaspor’un yeni Teknik Direktörü oldu.

Muğla’da iki sezon oynadıktan sonra Galatasaray’a transfer olan Tayfun Hut, daha sonra Galatasaray’da çok farklı periyotlarda görev aldı.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Uçar, “Biz, yönetim olarak Tayfun’a bu zor koşullarda bizimle beraber olur musun teklifte bulunduk. Başkanım emrindeyim. Muğlaspor’a benim hizmet borcum var diyerek yanıtladı. Bizde karar aldık. Kendisine başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.” Dedi.

Muğlaspor’a gelmenin mutluluğunu dile getiren Tayfun Hut ise, “Bu görevi bana layık gören herkese teşekkür ediyorum. Muğlaspor’un benim için ayrı bir yer var. Benim hayatıma çok şey katan bir kulüp. 2 senemi burada geçirdim. Çok şey öğrendim. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah Muğlaspor’u daha iyi, layık olduğu yerlere getireceğiz. Güzel günler bizi bekliyoruz. Kazasız belasız bir sezon diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 557 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.