MUĞLASPOR’DA TEKNİK KADRO DEĞİŞTİ

MUĞLASPOR’DA TEKNİK KADRO DEĞİŞTİ
Muğlaspor’da yaşanan istifaların ardından yeni teknik kadro belli oldu. İstifaları yönetim tarafından kabul edilen Teknik Direktör Sabri Çetin ve Kaleci Antrenörü Bekir Sartan’ın yerine Özcan Öz ve milli kaleci Fevzi Tuncay...

Muğlaspor’da yaşanan istifaların ardından yeni teknik kadro belli oldu. İstifaları yönetim tarafından kabul edilen Teknik Direktör Sabri Çetin ve Kaleci Antrenörü Bekir Sartan’ın yerine Özcan Öz ve milli kaleci Fevzi Tuncay getirildi.

Bölgesel Amatör Lig temsilci Muğlaspor, oynadığı son maçta 5-1 mağlup olmuş, maçın ardından yönetimde istifalar meydana gelmişti.

İstifaların ardından Muğlaspor Kulübünden yapılan bilgilendirmede, sezon başında Futbol A Takımı teknik sorumluluk görevine getirilen Sabri Çetin ile kaleci antrenörlüğü görevine getirilen Bekir Sartan’ın istifaları yönetim kurulu tarafından kabul edildiği açıklandı.

Teknik heyetinde yaşanan ayrılık sonrasında ise Futbol A Takım teknik sorumluluk görevine Özcan Öz getirildi. Özcan Öz’ün yardımcılıklarını Doç. Dr. Halil Evren Şentürk ve Ahmet Eyüboğlu yapacak.

Kaleci antrenörlüğü görevine ise eski Milli kaleci Fevzi Tuncay’ın getirildiği açıklandı.

Bu haber toplam 2103 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.