Muğlaspor’da Teknik Kadro Özcan Öz İle Uğur Barut’a emanet

Muğlaspor’da Teknik Kadro Özcan Öz İle Uğur Barut’a emanet
Ligde kötü günler geçiren ve son sıraya demir atam 3. lig ekiplerinden Muğlaspor’da Teknik Direktör Mehmet Akbulut’un görevinden ayrılmasının ardından takımı Perşembe günü oynanacak olan Adıyaman maçına Muğlalı antrenörler...

Ligde kötü günler geçiren ve son sıraya demir atam 3. lig ekiplerinden Muğlaspor’da Teknik Direktör Mehmet Akbulut’un görevinden ayrılmasının ardından takımı Perşembe günü oynanacak olan Adıyaman maçına Muğlalı antrenörler Özcan Öz ile Uğur Barut hazırlayacak.

Muğlaspor’da teknik kadro Muğlalı Antrenörler Özcan Öz ile Uğur Barut’a emanet.

Ligde üst üste aldığı kötü sonuçlarına ardından Teknik Direktör Mehmet Akbulut ve ekibi ile yolları ayıran 3. Lig 4. grup ekiplerinden Muğlaspor’da takımı Perşembe günü oynanacak olan zorlu Adıyaman maçına Antrenörler Özcan Öz ile Uğur Barut hazırlayacak.

Ligde son sırada yer alan yeşil beyazlı kulüpte önceki gün Teknik Direktör Mehmet Akbulut, Antrenör Çetin Demir Kaleci Antrenörü Nuri İhsan Erdoğan ve Sportif Direktör Abdullah Eskihisarlı ile yollar ayrıldı.

Muğlaspor Kulübü’nden Yapılan açıklamada teknik kadroya bugüne kadar kulübe emekleri nedeniyle teşekkür edilirken, ligdeki kötü tablo camiada büyük üzüntü yarattı.

Kulüpteki gelişmelerle ilgili bilgi veren Muğlaspor Kulübü Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, yönetim kurulu olarak maddi manevi çok çaba sarfetmelerine rağmen alınan sonuçlar nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek, kulüpte yönetime aday çıkması halinde olağanüstü kongre kararı alabileceklerini söyledi.

Bu haber toplam 618 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.