Muğlaspor’da Transfer Sürüyor

Muğlaspor’da Transfer Sürüyor
Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden 3. Lig temsilcisi Muğlaspor orta sahasını tecrübeli bir oyuncu ile güçlendirdi. Daha önce çok...

Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden 3. Lig temsilcisi Muğlaspor orta sahasını tecrübeli bir oyuncu ile güçlendirdi. Daha önce çok sayıda profesyonel takımda forma giyen orta saha oyuncusu Haluk Ulaşoğlu yeşil beyazlı kulüp ile sözleşme imzaladı.

Muğlaspor’da transfer sürüyor. Yeşil beyazlı kulüp tecrübeli orta saha oyuncusu 31 yaşındaki Haluk Ulaşoğlu ile anlaştı.

Futbola 2001 yılında Tokat Gençlikspor’da başlayan Orta saha oyuncusu Haluk Ulaşoğlu, daha sonra 2005 yılında Tokatspor’daprofesyonelliğe ilk adımı attı. Haluk Ulaşoğlu Tokatspor’un ardından sırasıyla Elazığspor, Gençlerbirliği, Hacettepespor, Hatayspor, Ankara Şekerspor takımlarında 2.ve 3. Liglerde başarıyla forma giydi. Geçtiğimiz sezon Tokatspor’da forma giyen oyuncu Türkiye Kupasında 13, 3. Ligde 22, 2. Ligde 214 ve Türkiye 1. Liginde de 16 maçta forma giydi.

Kendisini yeşil beyazlı yapan imzayı Kulüp Menajeri Özcan Öz’ün de katıldığı törenle atan tecrübeli oyuncu Muğlaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 701 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.