Muğlaspor’da Transfer Sürüyor

Muğlaspor’da Transfer Sürüyor
Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Muğlaspor, dış transferde Ankaragücü’nden genç stoper Hakan Can Çimen ile anlaşmaya vardı. 20 yaşındaki stoper yeşil beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutlu...

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Muğlaspor, dış transferde Ankaragücü’nden genç stoper Hakan Can Çimen ile anlaşmaya vardı. 20 yaşındaki stoper yeşil beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

  1. Lig ekiplerinden Muğlaspor’da dış transfer sürüyor. Yeşil beyazlı kulüp Ankaragücü’nden 20 yaşındaki genç stoper Hakan Can Çimen ile anlaştı. Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahman Uçar ve Genel Kaptan Raşit Biter’in katıldığı törenle kendisini yeşil beyazlı yapan imzayı atan genç oyuncu, Muğlaspor’un çok köklü bir kulüp olduğunu ifade ederek, yeşil beyazlı formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Futbola 2011 yılında Ankaragücü takımında başlayan Stoper Hakan Can Çimen, daha sonra altı yıl boyunca bu takımın alt yapısında başarıyla forma giydi. 2017 yılında yine Ankaragücü takımında profesyonel olan Hakan Can Çimeni Muğlaspor’un başarılı olması için çok çalışacaklarını kaydetti. Başarılı futbolcu Ankaragücü’nün alt yapısında U-14, U-15, U-16- U-17 ve U-19 Akademi Liglerinde toplam 150 maçta görev alırken, rakip kalelere ise 16 gol attı.

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ GİRGİN VE MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANI GÜMÜŞ'TEN MUĞLASPOR’A ZİYARET...

Son yapılan genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisinden Muğla Milletvekili seçilen Süleyman Girgin, Menteşe Belediye bBaşkanı Bahattin Gümüş ile birlikte Muğlaspor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp hakkında Kulüp Başkanı Erol Kapiz'den bilgi alan CHP Milletvekili Girgin yeşil beyazlı kulübe yeni sezonda başarılar diledi.

Bu haber toplam 609 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.