Muğlaspor’da yeni görev dağılımı

Muğlaspor’da yeni görev dağılımı
Muğlaspor’da, geçtiğimiz günlerde yaşanan istifalar sonrası yönetimde oluşan boşluk yedek üyeler ile dolduruldu.Nevşehir Belediyespor’u sahasında...

Muğlaspor’da, geçtiğimiz günlerde yaşanan istifalar sonrası yönetimde oluşan boşluk yedek üyeler ile dolduruldu.

Nevşehir Belediyespor’u sahasında kadın taraftarların da desteğiyle 2-0 yenerek tekrar play-off potasına giren Muğlaspor’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan istifalar sonrası yönetimde oluşan boşluk, yedek üyeler ile dolduruldu. İdari Asbaşkan Hüseyin Nizamoğlu, Mehmet Güven’den boşalan Kulüp Başkan Vekilliğine, Altyapı Sorumlusu Osman Pala, Hüseyin Nizamoğlu’ndan boşalan İdari Asbaşkanlık görevine getirildi.

Yapılan görev dağılımı sonrası işadamı Deniz Akgün Altyapı Sorumlusu, Yusuf Yıldız ve Arda Sarısavran da Sosyal Komite üyesi oldu.

Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Alper Yıldırım ise, Hasan Keskin’den boşalan Genel Kaptanlık görevini üstlendi.

Play-off yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, “Camia olarak daha fazla kenetlenmeliyiz. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza da verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Yönetim kuruluna dâhil olan arkadaşlarımız arasında görev dağılımını yaptık. Yönetim kadromuzu güçlendirdik. Play-off yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

KADIN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Nevşehir maçında kendilerini yalnız bırakmayan kadın taraftarlara teşekkür eden Muğlaspor Kulüp Başkanı Kapiz, “Başta Sayın Valimiz Esengül Civelek olmak üzere 8 Mart’ta oynadığımız maçta bizi yalnız bırakmayan kadın taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Stadımıza renk kattılar. Bundan sonra da play-off yolundaki tüm maçlara kadınlarımızı bekliyoruz. Sahamızda oynayacağımız son 3 maçımız da kadınlara ücretsiz olacak” dedi.

Bu haber toplam 877 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.