MUĞLASPOR'DA YENİ TEKNİK DİREKTÖR FERHATOĞLU

MUĞLASPOR'DA YENİ TEKNİK DİREKTÖR FERHATOĞLU
Muğlaspor'da Teknik Direktörlüğe Gürkan Ferhatoğlu getirildi. Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ile yolların ayrılmasının ardından teknik adam arayışına...

Muğlaspor'da Teknik Direktörlüğe Gürkan Ferhatoğlu getirildi. Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ile yolların ayrılmasının ardından teknik adam arayışına giren Muğlaspor yönetimi geçtiğimiz yıllarda Çine Madranspor'u Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon yapan Gürkan Ferhatoğlu ile anlaştı. 

Daha önce 3. Lig'de Sandıklıspor, Belediye Bingölspor ve Tekirova Kemerspor'da görev yapan, Tekirova Kemerspor'un başında 2. Lige yükselme final maçı oynayan Gürkan Ferhatoğlu yeşil beyazlı camiada da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Muğlaspor'un geçmişinin köklü olduğunu ifade eden Muğlaspor'un yeni Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, “Profesyonel liglerde yıllarca başarıyla oynayan ve yine bu liglere yükselme hedefi olan Muğlaspor'da bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Başta yöneticilerimiz olmak üzere tüm camianın şampiyonluk hedefi olduğunu çok iyi biliyorum. Bu hedefe ben de gönülden katılıyorum ve destekliyorum. Sezon sonunda inşallah camia olarak şampiyonluk hedefine ulaşacağız. Bu camiaya destek veren herkesten aynı katkıyı sürdürmelerini istiyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 689 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.