Muğlaspor'dan altyapı atağı

Muğlaspor'dan altyapı atağı
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren 3. Lig 4. Grup temsilcisi Muğlaspor, altyapısından üç isimle profesyonel sözleşme imzaladı.Sinem KorkmazLig...

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren 3. Lig 4. Grup temsilcisi Muğlaspor, altyapısından üç isimle profesyonel sözleşme imzaladı.

Sinem Korkmaz

  1. Lig 4. Grupta mücadele edecek olan Muğlaspor, bu sezon altyapısından yetişen başarılı gençlere profesyonelliğin kapılarını açtı. Yeşil-beyazlı kulüp, üç genç futbolcuyu daha A takım kadrosuna dahil etti.

Geçtiğimiz günlerde altyapısından yetişen 19 yaşındaki orta saha Oğuzhan Sönmez ile profesyonel sözleşme imzalayan Muğlaspor, altyapısından üç isimle daha profesyonel sözleşme imzalayarak altyapısından toplam 4 ismi A takım kadrosuna dahil etti.

Muğlapsor, 18 yaşındaki sol bek Salih Emre Sarı, 19 yaşındaki orta saha Buğrahan Yılmaz ve 18 yaşındaki kaleci Serkan Polat ile 3'er yıllık sözleşmeye imza attı.

Muğlaspor ile profesyonelliğe adım attıkları için oldukça mutlu olduklarını dile getiren futbolcular, yeşil-beyazlı kulüple profesyonelliğe adım atmanın kendileri için gurur verici olduğunu ifade ettiler. Muğlaspor forması için var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayan genç futbolcular, büyüdükleri bu şehrin köklü kulübüne hizmet etme şansı veren başta kulüp başkanı Erol Kapiz olmak üzere yöneticilere ve teknik heyete teşekkürlerini ilettiler.

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz ise imza sonrası yaptığı açıklamada yönetim olarak altyapıdan gençlere önem verdiklerini ve Muğlaspor'u başarılı şekilde temsil edeceklerine inandığını vurguladı.

Bu haber toplam 1082 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.