Muğlasporlu atlet göğsümüzü kabarttı

Muğlasporlu atlet göğsümüzü kabarttı
9 Uluslararası branşta bini aşkın kişiye spor yaptıran Muğlaspor Kulübü son olarak atletizmde büyük bir başarı elde etti. Muğlaspor Kulübü’nün...

9 Uluslararası branşta bini aşkın kişiye spor yaptıran Muğlaspor Kulübü son olarak atletizmde büyük bir başarı elde etti. Muğlaspor Kulübü’nün 14 yaşındaki atleti Yusuf Kaan Ateş İstanbul’da düzenlenen 14 Yaşaltı Salon Türkiye Şampiyonası’nda 60 metrede Türkiye 3.’sü olarak göğsümüzü kabarttı.

Muğlaspor Kulübü’nün 14 yaşındaki atlet sporcusu Yusuf Kaan Ateş, İstanbul’da yapılan Salon Türkiye Şampiyonası’nda 60 metrede, Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. Antrenörü Şerif Aslan ile şampiyonaya katılan genç sporcu önemli bir başarı elde ederek tüm Muğla’nın göğsünü kabarttı.

Muğlaspor Kulübü’nün 9 uluslararası branşta, bini aşkın kişiye spor yaptırdığını ifade eden Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu; “Genç sporcumuz

Yusuf Kaan Ateş kazandığı bu büyük başarı ile hem bizlere camia olarak büyük gurur yaşattı hem de kulübümüzün sadece futboldan ibaret olmadığını ispatladı. Türkiye 3.’sü olan sporcumuzu ve antrenörünü kutluyorum. Muğlaspor olarak kısıtlı imkanlarla gençliğimize spor yaptırmaya çalışıyoruz.

Elde edilen bu tür başarılar bizleri ve camiamızı çok mutlu ediyor. Muğlaspor olarak futbolun dışında voleybol, atletizm, masa tenisi, basketbol, briç, hentbol, okçuluk ve satranç olmak üzere 9 uluslararası branşta mücadele ediyoruz. Muğlaspor olarak biz futbol kulübü değil spor kulübüyüz’ dedi.

(Kemal Fellahoğlu)

Bu haber toplam 623 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.