Muğlasporlular 50. Yıl Gecesinde Buluşuyor

Muğlasporlular 50. Yıl Gecesinde Buluşuyor
1967 yılında kurulan ve bugüne kadar Türkiye’nin değişik liglerinde başarıyla mücadele eden 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor 50. Kuruluş yıldönümünü...

1967 yılında kurulan ve bugüne kadar Türkiye’nin değişik liglerinde başarıyla mücadele eden 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor 50. Kuruluş yıldönümünü 6 Eylül Çarşamba akşamı CNS Tesislerinde yapılacak gece ile kutlayacak. Yeşil beyaz renklere gönül veren herkesin katılmasının beklendiği gece de ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ta sahne alacak.

1967 yılında kurulan ve bugüne kadar Türk futboluna çok sayıda yıldız isim armağan eden Muğlaspor 50. Kuruluş yıldönümünü kutluyor. Türkiye liglerinde başarıyla Muğla’yı temsil eden yeşil beyazlı kulüp kuruluşunun 50. Yılını CNS Tesislerinde düzenlenecek görkemli gece ile kutlayacak. Muğlaspor’un 50. Yıl gecesinde ünlü sanatçı Coşkun Sabah sahne alacak.

Gece ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, bu sevdaya gönül veren herkesi bu özel geceye beklediklerini söyledi.

Muğlaspor’un bu kentin en büyük marka değeri olduğunu dile getiren Başkan Beyimoğlu, ‘Muğlasporumuz bu şehrin en büyük tanıtım markası. Bu markayı gittiğimiz her deplasmanda gururla temsil ediyor ve tanıtıyoruz. 1967 yılında kurulan Muğlasporumuz yaşanan onca ekonomik sıkıntıya rağmen adının önüne ve arkasına isim ilave ettirmeden mücadelesini bugüne kadar başarıyla sürdürdü. Muğlasporumuz devlete olan yükümlülüklerini zamanında yerine getiren Türkiye’mizin ender kulüplerinden biridir. Ekonomik yönetim modeli ile herkesi takdirini kazanan kulübümüz bugüne kadar Türk futboluna sayısız futbolcu armağan etmiştir. Bu yıl kulübümüzün 50. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. 6 Eylül Çarşamba akşamı düzenlediğimiz özel gecede yarım asırlık Muğlasporumuzun kuruluşunu görkemli bir şekilde kutlayacağız. Gece hakkında bilgi ve davetiye almak isteyenler kulübümüzün 214 25 00 numaralı telefonlarını arayabilirler’ dedi.

Bu haber toplam 768 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.