Muğlaspor'un konsantrasyonu Bergama maçında

Muğlaspor'un konsantrasyonu Bergama maçında
3.Lig 4. Grup temsilcimiz Muğlaspor, 68 Aksaray Belediyespor’a 62. dakikada İbrahim Konuksever’in attığı golle 0-1 mağlup olarak evine eli boş döndü....

3.Lig 4. Grup temsilcimiz Muğlaspor, 68 Aksaray Belediyespor’a 62. dakikada İbrahim Konuksever’in attığı golle 0-1 mağlup olarak evine eli boş döndü. 5. hafta karşılaşmasında da puansız dönen Muğlaspor, 28 Ekim Çarşamba günü Bergama Belediyespor ile mücadele edecek. Lig'e yeni başladıklarını söyleyen Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, " Konsantrasyonumuz Bergama maçında" dedi.

Sinem Korkmaz

3.Lig 4. mücadele eden Muğlaspor 6.hafta'da kendi sahasında Bergama Belediyespor'u konuk edecek. 68 Aksaray Belediyespor’a 0-1 mağlup olarak evine eli boş dönen Muğlaspor, 28 Ekim Çarşamba günü oynanacak Bergama Belediyespor maçı için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, "Konsantrasyonumuz Bergama maçında" dedi.

Muğlaspor'un herşeyiyle mücadele edeceğini söyleyen Muğlaspor Teknik Direktörü Egemen Urhan, "Maça çıkarken rakibimizin gücünü biliyorduk. Rakibimiz şampiyonluğa oynayan kaliteli bir takımdı. maç istediğimiz gibi de gidiyordu. Planladığımız gibi oynuyorduk, doğru savunma yapmaya çalıştık. Her şey iyi giderken 62. dakikada bir gol yedik. Oyun planımız bozuldu. Daha sonra yine gerekli değişiklikleri yaptık ama skor üretemedik ve mağlup olduk. Tabi bu maçın hikayesi. Bizimiçin genel bir hikaye var. Biz artık Lig'e başladık. Bilindiği üzere hazır değildik. Çok geç başladık Lig'e ama artık Aksaray maçı ile Lig'e başladık gözüyle bakıyoruz. Bundan sonra her şeyiyle mücadele eden bir Muğlaspor olacak. Artık geç başladık bahanesi yok. İşimize bakacağız. Bu saatten sonra elimizden gelen her şeyi yapacağız. Muğlaspor Lig'e başladı. Gerçekten çok sancılı bir süreç yaşadık. Hazırlık dönemi yaşamadan yeni ve genç bir takımla Lig'e başlamak zorunda kaldık buda bizim çok hazırlıksız bir şekilde Lig'de müsabakalara çıkmamıza sebep oldu. Aksaray maçı ile kendimize bir plan program yapmıştık. Çarşamba  günü bir kupa maçımız var. Maçta fazla yıpranmayan oyuncularımızla, belirli ölçüde değişiklikler yaparak kupada tur atlamak için mücadele edeceğiz. Daha sonra bir hafta ara var öbür Çarşamba da iç sahada Bergama ile karşılaşmamız olacak. Büyük konsantrasyonumuz Lig'de ki Bergama maçında.

Bu haber toplam 1317 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.