Muğla’ya 5 Yeni Kaymakam

Muğla’ya 5 Yeni Kaymakam
İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev...

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi. Muğla’da boş olan Menteşe Kaymakamlığına atama yapılırken görevleri devam eden Milas, Bodrum, Seydikemer ve Dalaman Kaymakamlarının ise yeri değişti. Kararname sonrasında Muğla Vali Yardımcısı Salih Gürhan Antalya Vali Yardımcılığına, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan Tokat Vali Yardımcılığına, Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken Keskin Kaymakamlığına, Kavaklıdere Kaymakamı Cevat Çelik Rize-Pazar Kaymakamlığına, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek Pendik Kaymakamlığına, Milas Kaymakamı Fuat Gürel Etimesgut Kaymakamlığına, Menteşe Kaymakamlığına Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Milas Kaymakamlığına Of Kaymakamı Eren Arslan, Bodrum Kaymakamlığına Karatay Kaymakamı Bekir Yılmaz, Seydikemer Kaymakamlığına Sur kaymakamı Memduh Tura, Dalaman Kaymakamlığına Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan, Muğla Valiliği Hukuk Müşavirliğine Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan atandı.

Menteşe kaymakamlığına atanan Caner Yıldız, 13.05.1958 yılında Eskişehir İlinde doğdu. İlk Orta ve Lise öğrenimini Eskişehir' de tamamladı. 1977 yılında kaydolduğu Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin İktisat ve Maliye Bölümünden 1981 yılında iyi derece ile mezun oldu. 1982 yılında İçişleri Bakanlığında stajyer Kaymakam olarak göreve başladı. 1983 yılında 69’uncu Kaymakamlık Kursunu birincilikle tamamladıktan sonra ilk olarak, kendi isteği ile Aydın ilinin Kuyucak ilçesinde Mülki İdare Amirliği görevine başladı. Sırasıyla Çanakkale ili Bozcaada ilçesi, Şanlıurfa ili Akçakale Kaymakamlığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı (Peşmerge Kampı Sorumlusu), Bitlis ili Hizan Kaymakamlığı, Ağrı ili Eleşkirt Kaymakamlığı, Burdur Vali Yardımcılığı, Kırklareli Vali Yardımcılığı, Yalova Vali Yardımcılığı, Kocaeli Vali Yardımcılığı (Deprem İl Koordinatörü), İstanbul Vali Yardımcılığı, Adana Vali Yardımcılığı ve Aydın ili Nazilli Kaymakamı olarak görev yaptı. Yıldız evli ve 2 çocuk babası. Milas Kaymakamlığına atanan Eren Arslan, 1978 yılında Artvin- Şavşat'ta doğdu. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşletme Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. Kaymakamlık mesleğine 2000 yılında Artvin Kaymakam Adayı olarak başladı. 4 Haziran-28 Eylül Tarihleri Arasında ODTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu'nca düzenlenen Dil Kursu'nu başarıyla tamamladı. Adana'nın Aladağ ve Eskişehir'in Mihalgazi ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yapan Arslan, İngiltere Leicester Üniversitesi'nde eğitim gördü. 88. dönem Kaymakamlık Kursu'nu 2. olarak bitirdi. Bilecik-Pazaryeri İlçesi'ni tercih ederek 17 Mart 2004 tarihinde görevine başladı. 25 Ekim 2005 tarihinde Erzurum'un Olur ilçesine atanmıştır. 29.09.2007 tarihli müşterek kararname ile Kilis Vali Yardımcılığına atanmıştır. Dört yıl Kilis Vali Yardımcılığı görevinin ardından Karabük Eskipazar Kaymakamlığı'na atandı. 2012 tarihinde yayınlanan kararname ile Of Kaymakamlığı görevini yürüten Arslan, evli ve iki çocuk babasıdır. Bodrum Kaymakamlığına atanan Bekir Yılmaz, 1964 yılında Amasya'da doğdu.1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Sırası ile Çankırı Eldivan, Batman Beşiri, Sivas Zara, Balıkesir Havran ve Gaziantep İslahiye İlçelerinde Kaymakamlık, İçişleri Bakanlığında Hukuk Müşavirliği, Konya Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Son olarak Karatay kaymakamlık görevini sürdüren Yılmaz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu haber toplam 3381 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.