Muharrem ayı oruç açma

Muharrem ayı oruç açma
Milas Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Muharrem ayı oruç açma yemeğinin bu seneki ilk yemeği Koru mahallesinde yoğun katılım ile gerçekleşti.Düzenlenen...

Milas Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Muharrem ayı oruç açma yemeğinin bu seneki ilk yemeği Koru mahallesinde yoğun katılım ile gerçekleşti.

Düzenlenen yemeğe Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz, Belediye Meclis Üyeleri Murat Yazar, Şakir Özdemir, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz,CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar,CHP Milas Gençlik Kolları Başkanı Akansu Özgül, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük, Koru Mahallesi Muhtarı Birol Dalan, Koru Mahallesi sakinleri ve çok sayıdaki Alevi vatandaş katıldı.

Alevi dedesi tarafından yapılan konuşmanın ardından duaların okunması ile başlayan oruç açma yemeğinde Koru Mahallesi Muhtarı Birol Dalan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Oruç açma esnasından hazırlanan yemekler gelen vatandaşlara Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,Başkan Yardımcıları Faik Karagöz ve Zeynep Mat tarafından dağıtıldı.

Muharrem Ayı’nın hayırlı olmasını dileyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Mateminizin, ibadetlerinizin, tuttuğunuz oruçların kabul olmasını diliyor ;Muharrem Ayı’nın hepimiz için, tüm insanlık için birlik-dirlik-kardeşlik ve iyilikler getirmesini diliyorum”dedi.

Muharrem ayı oruç açma yemeklerinin ikincisi 5 Ekim Çarşamba günü kapalı Pazar yerinde düzenlenecek.

Bu haber toplam 880 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.