Muhtar Adayından Öğrencilere Seçim Vaadi!

Muhtar Adayından Öğrencilere Seçim Vaadi!
 MUHABİR
Muğla’nın Yatağan İlçesinde Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı olan Ali Can, 31 Mart yerel seçimlerinde muhtar olması halinde maaşından 10 üniversite öğrencisine 5’er yüz lira burs vereceğini söyledi.

Yerel seçimler yaklaşırken Muhtar ve Belediye Başkan adayları vaatlerini sıralıyor. Muğla’nın Yatağan İlçesinde Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adayı olan Ali Can, 31 Mart seçimlerinde muhtar olması halinde maaşından 10 Üniversite öğrencisine 5’er yüz lira burs vereceğini söyledi.

Ali Can gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Her Sesi Duyacak, Her Sorunu Çözeceğime söz veriyorum. Kazanmamız durumunda her ay muhtarlık maaşımdan ihtiyaç sahibi 10 üniversiteli gencimize 500'er TL burs sağlayacağız. İyi gününüzde mutluluklarınızı, kötü gününüzde acılarınızı paylaşmaya her daim hazırız. O PTT, Kargo vs. gelen resmi tebligatlarınızı 7/24 vatandaşlarımıza zamanında ulaştıracağız. O Belediyemizin uygun gördüğü yere mahallemize yakışır hizmet ofisi yapılması için gerekli mercilerle görüşmeler sağlayacağız. Muhtarlığımızdan mahallemiz öğrencileri için internet vs. dijital takım bulundurulup, öğrencilerimiz bu imkânlardan 7/24 yararlanabilecek.”

“Ev hanımı kardeşlerimizin mesleki ve teknik becerilerine yönelik kurs teşvikleri sağlanarak, gerek el emeği gerekse is İstihdamına yönelik destek verilmesi yönünde çalışmalar yapacağız. O Yerel Yönetim ve Mülki idareyle beraber çalışıp, acil durumlarda haberleşme zinciri oluşturacağız. Mahallemizde yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için hizmetlerin kamu kurum ve kuruluşlarında takibi yapılarak, aksayan hizmetlere yerinde çözüm bulunmasını sağlayacağız. Mahalle sınırlarımız içerisindeki ortak kullanım alanlarını çoğaltacağız. İçme suyu şebekesindeki ariza, kayıp kaçaklardan kaynaklı su kesintilerinin ve basınç düşüklüğünün giderilmesi için MUSKİ ile sürekli temasa geçilecektir. Mevcut yollardaki, özellikle okul bölgesindeki yetersiz sokak aydınlatma direklerinin çoğaltılması ve kasis yapılması için gerekli mercilerle görüşmeler sağlanacaktır. Sözümüz söz” dedi.

Bu haber toplam 770 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.