Muhtarlar Derneğinden Başkan Tokat’a Ziyaret

Muhtarlar Derneğinden Başkan Tokat’a Ziyaret
Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve yönetimi 31 Mart seçimlerinde yeniden seçilen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette Yaka,K.Dibekdere, Avşar, Köşk, Epçe,...

Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve yönetimi 31 Mart seçimlerinde yeniden seçilen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette Yaka,K.Dibekdere, Avşar, Köşk, Epçe, Çamlıyurt ve Hayıtlı-Ahmetçavuş Mahallesi muhtarları da hazır bulundu.

Milas muhtarlar derneği adına Başkan Tokat’a "Hayırlı Olsun" dileğinde bulunan Çoban, "Biz belediyelerle vatandaş arasında bir köprü vazifesi yaparak sorunları birebir başkanlara getiriyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi tüm mahalle muhtarlarımız ve Belediye Başkanımız ile beraber uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımıza şimdiye kadar mahallelerimize yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaret için Dernek Başkanı Çoban ve mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Tokat; “Geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de mahallelerimize hizmet götürmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımız ile irtibatın iyi kurulduğu takdirde hizmetlerin de kolaylaşacağını ifade ederek, Biz belediye olarak hizmet ayrımı yapmadan elimizden geldiğince her mahalleye eşit mesafede hizmet götürmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 407 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.