Muhtarlar Genel Kurulda buluştu

Muhtarlar Genel Kurulda buluştu
Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu ve Muğla ili Muhtarlar Derneği 5. Olağan Genel Kurulu Menteşe Öğretmen evinde yapıldı. Her iki kuruluş içinde tek liste ile gidilen seçimde Başkan Kadir Gümüş,...

Muğla Muhtarlar Federasyonu Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurulu ve Muğla ili Muhtarlar Derneği 5. Olağan Genel Kurulu Menteşe Öğretmen evinde yapıldı. Her iki kuruluş içinde tek liste ile gidilen seçimde Başkan Kadir Gümüş, yeniden başkan seçildi.

Genel kurula Federasyon ve Dernek Başkanı Kadir Gümüş’ün yanı sıra muhtarlar ve AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ile yönetimi katıldı.

Konuşma yapan Muğla ili Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Gümüş, “Muhtarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Allah’ın izni ile çoğunluk sağlandı ve her iki dernek için de genel kurulumuzu yaptık. Tek liste ile gidilen genel kurulda yeniden başkan seçildik. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Kadir Gümüş Başkanlığında oluşturulan Muğla Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: “Kadir Alagöz, Mustafa Kemal Yaman, İsa Topal, Yaşar Uğur, Arıkan Taşkın, Yasin Cesur.”

Muğla ili Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Yaşar Uğur, İsmail Baş, Hasan Aydoğan, Şükrü Arslan, Hasan Öztekin, Niyazi Orhan”

Bu haber toplam 299 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.