Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı
SİNEM KORKMAZ- Muhtarlar Günü, Atatürk Anıtında törenle kutlandı. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde, Menteşe muhtarları Atatürk Anıtı’na çelenk koyma...

SİNEM KORKMAZ- Muhtarlar Günü, Atatürk Anıtında törenle kutlandı. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde, Menteşe muhtarları Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni gerçekleştirdiler. Törene Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Muğla İli ve İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Hayrettin Akay ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

Muhtarların, vatandaşla kurumların arasındaki en temel yapı olduğunu dile getiren Muğla İli ve İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Hayrettin Akay; “ Öncelikle Suriye Sınırlarımızda devam etmekte olan Barış Pınarı Harekatı’nda ki kahraman Mehmetçiklerimize Muğla’mızdan selamlarımızı ve dualarımızı gönderiyoruz. Tüm kalbimizle askerlerimizin yanındayız. 19 Ekim tarihi ülkemizde 2015 yılından beri muhtarlar günü olarak kutlanmaktadır. Muhtarlık müessesesi tarihi 1800’lü yıllara kadar dayanmaktadır. Muğla’mızda 569 mahalle muhtarımız bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın oyları ile seçilen biz muhtarlar, vatandaşlarımıza hizmet için varız. Muhtar vatandaşla kurumlar arasında en temel yapıdır. 19 Ekim ‘i muhtar günü ilan ederek bizi gururlandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyor tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum” dedi.

Törenin ardından muhtarlar, Muğla Valisi Esengül Civelek’e ziyarette bulundular.

Bu haber toplam 430 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.