Muhtarlardan Şehitler İçin Lokma Dağıtımı

Muhtarlardan Şehitler İçin Lokma Dağıtımı
Muğla İl ve İlçeleri Muhtarlar Derneği tarafından Muhtarlar Günü dolayısıyla lokma dağıtımı yapıldı. Menteşe ilçesi kurşunlu camii meydanında...

Muğla İl ve İlçeleri Muhtarlar Derneği tarafından Muhtarlar Günü dolayısıyla lokma dağıtımı yapıldı. Menteşe ilçesi kurşunlu camii meydanında gerçekleştirilen lokma dağıtımında Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik’ler için dua okundu.

Muhtarlardan Şehitler İçin Lokma Dağıtımı

Muğla İl ve İlçeleri Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği lokma dağıtımına Muğla Valisi Esengül Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız,  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, MUTSO Başkanı Mustafa Ercan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Muğla İl ve İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Hayrettin Akay yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü muhtarlarımıza armağan etti. Asıl kutlamamız yarın ama bugün şehitlerimiz için, vefat eden muhtarlarımız için bir hayır gerçekleştirdik. Allah kabul eylesin. Bizi yalnız bırakmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 498 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.