Muhteşem doğada pedal çevirdiler

Muhteşem doğada pedal çevirdiler
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet İl Temsilciliği tarafından 2020 Bisiklet İl Birinciliği Yol Yarışları, Akyaka Maden İskelesi ve Akbük...

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet İl Temsilciliği tarafından 2020 Bisiklet İl Birinciliği Yol Yarışları, Akyaka Maden İskelesi ve Akbük arasında gerçekleştirildi.

Sinem Karakaya

Muğla Bisiklet İl Temsilciliği tarafından 2020 Bisiklet İl Birinciliği Yol Yarışları düzenledi. 40’ yakın sporcunun katıldığı etkinlik, Akyaka Maden İskelesi ve Akbük arasında gerçekleştirildi.

Muğla geneli kulüplerin ve sporcuların yer aldığı yarışta bisiklet sporcuları, deniz, orman ve muhteşem doğada pedal çevirdiler. Erkeklerde Yıldız Gençler, Elit Erkekler ve Masterler kategorilerinde gerçekleşen yarışta Büyük Bayanlar dalında sporcular da yer aldı.

Muhteşem doğada pedal çevirdiler

Yarışma sonunda Maden İskelesinde gerçekleştirilen törenle dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

Muhteşem doğada pedal çevirdiler

Yarışın son derece güzel bir parkurda doğa ile iç içe gerçekleştirildiğini söyleyen Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Bisiklet sporundaki kulüpleşme ve çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. Tatil yapmak için tercih edilen yerlerden birinde yaşıyoruz. Bu konuda çok şanlıyız. Yaşadığımız yerin ilimizin kıymetini biliyoruz. Yaklaşık yılda hergün bir spor faaliyeti yapıyoruz. Yarışta emeği geçen spor servisimize, emeği geçen kurum ve kuruluşlara, il temsilciliğimize, kulüplerimize, antrenör ve sporcularımızı yürekten kutluyorum ve herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1004 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.