Mülki İdare Amirleri vatandaşların yanında

Mülki İdare Amirleri vatandaşların yanında
Muğla Valisi Orhan Tavlı, 13 ilçede pandemi sürecinden etkilenen ailelere İlçe Kaymakamları ve İl Müdürleri ile birlikte her hafta hane ziyareti gerçekleştiriyor.Vali Orhan Tavlı, pandemi sürecinden etkilenen aileleri ziyaret ederek...

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 13 ilçede pandemi sürecinden etkilenen ailelere İlçe Kaymakamları ve İl Müdürleri ile birlikte her hafta hane ziyareti gerçekleştiriyor.

Vali Orhan Tavlı, pandemi sürecinden etkilenen aileleri ziyaret ederek ailelerle sohbet edip, onların talep ve ihtiyaçlarını dinledikten sonra, bu talep ve ihtiyaçların çözümü için gerekli değerlendirmeler ve çalışmaların yapıldığını, devletimizin imkânlarının seferber edildiğini dile getirdi.

Ziyaretlerde Vali Orhan Tavlı, vatandaşlarımıza her zaman tüm imkânlarımızla destek verilmesi gerektiğini dile getirerek, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın vatandaşlarımızın yanında olacağını belirtti.

İlçe Kaymakamlarımız ve İl Müdürlerimizin de sürekli olarak vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek taleplerini yerine getirdiklerini belirten Vali Orhan Tavlı, Devletimizin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.