MÜRSEL ÖZATA VE YÖNETİMİNDEN GAZETELERİMİZE ZİYARET

MÜRSEL ÖZATA VE YÖNETİMİNDEN GAZETELERİMİZE ZİYARET
Yeniden Türk Eğitim Sen Muğla Şube Başkanlığına seçilen Mürsel Özata ve Yönetim Kurulu üyeleri İlker Koçar, Recep Birgül, Özay Yıldırım, Meral Akan, Nilay Pakma ve Musa Gökçe Muğla Matbaacılık Gazetecilik Şirketi bünyesindeki...

Yeniden Türk Eğitim Sen Muğla Şube Başkanlığına seçilen Mürsel Özata ve Yönetim Kurulu üyeleri İlker Koçar, Recep Birgül, Özay Yıldırım, Meral Akan, Nilay Pakma ve Musa Gökçe Muğla Matbaacılık Gazetecilik Şirketi bünyesindeki Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası gazetelerinin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’i ziyarette bulundular.

13 Kasım günü düzenlenen Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesi 7. Olağan Şube Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Mürsel Özata, Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası gazetelerinin Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’i ziyarette bulundular.

Türk Eğitim-Sen Muğla Şubesi’nin her zaman basının yanında olduğunu dile getiren Türk Eğitim-Sen Muğla Şube Başkanı Mürsel Özata, “Her zaman sendikamızın yanında oldunuz. Sesimize ses oldunuz. Sesimizin daha gür çıkmasını sağladınız. Teşekkür ederiz. Daha nice, nice yıllarca beraber olmak temennisinde bulunuyoruz. Yeniden Muğla Gazeteciler Cemiyeti başkanlığınız hayırlı olsun, kutlarız.” diye konuştu.

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Mürsel Özata ve yeni yönetimine başarılar diledi.

Bu haber toplam 963 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.