MUSFAD Başkanı Abdurrahman Uçar: “Tüm yetkililerin katılacağı bir komite oluşturulsun”

MUSFAD Başkanı Abdurrahman Uçar:  “Tüm yetkililerin katılacağı bir komite oluşturulsun”
Muğla Sporlu Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Uçar  Muğlaspor’daki kötü gidişe yönelik açıklamada bulunurken, Vali Orhan Tavlı  ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile birlikte tüm yetkililerin...

Muğla Sporlu Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Uçar  Muğlaspor’daki kötü gidişe yönelik açıklamada bulunurken, Vali Orhan Tavlı  ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile birlikte tüm yetkililerin katılacağı bir komite oluşturulmasını önerdi.

Sinem Korkmaz

Muğla Sporlu Futbolcular Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Uçar, ligde düşme noktasına gelen Muğlaspor’un kötü gidişatını değerlendirdi. Uçar, Muğlaspor için birlik ve beraberlik çağrısında bulunurken, Vali Orhan Tavlı  ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile birlikte tüm yetkililerin katılacağı bir komite oluşturulmasını önerdi.

“BİRLİK BERABERLİĞE EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ DÖNEMDEYİZ”

Muğlaspor’un büyük değer taşıdığına vurgu yapan Başkan Abdurrahman Uçar, yaptığı değerlendirmede, “Muğla Sporlu Futbolcular Dayanışma Derneği tüzüğünün dernekçe sürdürülecek çalışma konuları ile biçimleri maddesini 16. bendinde Muğlasporlular arasında birlik ve dayanışma sağlamaktan esinlenerek; Muğlaspor kulübü temiz ve itibarlı teslimiyet hakkına sahiptir ve bu hakkını her koşulda koruyacaktır. Mali ve idari sorunların fazlaca öne çıktığı bu süreçte gerçekleşmeyen beklentiler ve alınan başarısız sonuçlar bu itibarı zedelemeye sebep olamayacaktır, olmamalıdır. Muğlaspor, ahlak anlayışına sporun etik değerlerine sıkı sıkıya bağlıdır. Kulübümüzün kritik döneminde birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. Mevcut yönetim kurulumuz düzlüğe çıkabilme anlamında çalışmaktadır. Muğlaspor, Muğlamızın ana dinamiği, siyaset üstü bir değer olmasından dolayı herkesin aynı çatı altında şiar edinmelidir. Böyle de olduğundan hiç şüphemiz yoktur. Acil eylem planı niteliğindeki bir önerimizi sizlerle paylaşmak istedik. Bu günü milat kabul edilmesi, eski yıllarda olduğu gibi birlik, beraberliğimizin tekrarlanması arzusu içerisindeyiz. Birlik beraberlik olgusunun sözde değil, özde hayata geçmesi yönündeki bir harekete sinerji yaratmaktadır. Dileğimiz, Sayın Valimiz Orhan Tavlı’nın başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Osman Gürün ile birlikte tüm yetkililerimizin katılacağı bir komite oluşturulması. Muğlaspor’umuzu düzlüğe çıkaracakları kanaatindeyiz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 697 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.