MUSFOD Derneği’nden Muğla Gazetesi’ne Ziyaret

MUSFOD Derneği’nden Muğla Gazetesi’ne Ziyaret
SİNEM KARAKAYA- Muğla Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği (MUSFOD) Başkanı Murat Günay ve Dernek Başkan Yardımcısı Nurettin Karaduman Muğla Gazetesi’ni...

SİNEM KARAKAYA- Muğla Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği (MUSFOD) Başkanı Murat Günay ve Dernek Başkan Yardımcısı Nurettin Karaduman Muğla Gazetesi’ni ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında MUSFOD Başkanı Murat Günay ve Başkan Yardımcısı Nurettin Karaduman Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile yerel basın ve fotoğraf sanatı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Muğla Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Murat Günay, Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e, gazetenin yayın hayatında başarılar diledi.

Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer, Muğla Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Murat Günay’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. En yakın zamanda iade-i ziyarette bulunacaklarını belirten Muğla Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Göçer, Muğla Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği’ne üye olacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 553 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.