MUSKİ Personeline ‘Etik Davranış’Eğitimi Verildi

MUSKİ Personeline ‘Etik Davranış’Eğitimi Verildi
MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılı Hizmet İçi Eğitim Plan ve Programı dâhilindebünyesinde görevli 40 personele, ‘Denetim ve Etik Davranış...

MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılı Hizmet İçi Eğitim Plan ve Programı dâhilindebünyesinde görevli 40 personele, ‘Denetim ve Etik Davranış İlkeleri’ konulu hizmet içi eğitim verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, hizmet içi eğitimlerine devam ediyor. Hizmet İçi Eğitim Plan ve Programı dâhilinde40 personele, ‘Denetim ve Etik Davranış İlkeleri’ konulu eğitim semineri verildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitim, MUSKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Veli Han tarafından verildi. 6 saat süren eğitimde katılımcılara, ülkemizde gerçekleştirilen denetim yolları, denetim esasları, denetim esnasında MUSKİ’nin sorumlulukları ve yapması gerekenler, personele ait sorumluluklar, denetim ile etik ilişkisi ve bu konular ile ilgili mevzuatlar hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca ‘Denetim ve Etik Davranış İlkeleri’ eğitimi ile birlikte MUSKİ personeline 2016 yılı içerisinde toplam 38 farklı konuda hizmet için eğitimi verildi.

Bu haber toplam 742 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.